Bızde yeocu olduk ilk dalgada iyi de para kazandık Tatar .bakalım ikinci dalga ne zaman başlayacak .ilk elın gunahı olmaz malum
Tahtacı durmadan stop yaptırıp duruyor bıze .Ama harbi çok beğendığım şirket elımde olmuyor bırakmak .
Bızde yeocu olduk ilk dalgada iyi de para kazandık Tatar .bakalım ikinci dalga ne zaman başlayacak .ilk elın gunahı olmaz malum
Tahtacı durmadan stop yaptırıp duruyor bıze .Ama harbi çok beğendığım şirket elımde olmuyor bırakmak .
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Gafur kardeşim tspor ,dobur prkab 3 u var şu an elimde .Doburlarincogunlugu yarin sabah 09:55 te tavandan gider .Prkab da birmuddet daha devam edeceğim.Tspor da da devam edeceğim.Bdn artık temel defterini kapattım.Ruzgar ne yöne eserse oraya gidiyorum. Borsada artık o eski büyük paralarla oynamıyorum.Kazandikca 200-300 mecburen çekiyorum.
Sen kim penta kim.yeo can.sende olsa olsa dümenspor olur. 100 den verdin millete.
Yine bir kap gelmiş. 35 milyoncuk bakalım yarın ne yapacak.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Elbet bununda sırası gelecektir .!!!
Yeterki şirket çalışsın.!!!
Bekleyene ekmek çok burada .![]()
Bekliyoruz yeo bizde para çok .hep kolpa hep kolpa .
Bunlarda jet skici![]()
Yer İmleri