-
Kılıçdaroğlu: (Kavcıoğlu ile görüşme)
- Fiyat istikrarı konusundaki hassasiyetimizi büyük ölçüde ifade ettik
- TL'nin değer kaybetmesi konusunda endişeleri dile getirdik
- Kara Kış Fonu adına benzer bir fon oluşturulmasını önerdim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Kılıçdaroğlu: TCMB'ye siyasi müdahalenin doğru olmadığını ilettik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk
TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Merkez Bankası'nı yıpratan açıklamaların bizi üzdüğünü buradan herkese ifade edeyim
TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Eleştirilerine yönelik açıklamalar yaptık, Merkez Bankası bu ülkenin en gözde kurumlarından biridir, herkesin sahiplenmesi gereken bir kurumdur
TCMB/Kavcıoğlu: Merkez Bankası güçlüdür, rezervlerimiz 125 milyar dolara yaklaşmıştır, herkesin bu rakamları açıklaması ve gündeme getirmesi Merkez Bankası'nı güçlü kılacaktır
TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Rakamlarımız çok güzel bir şekilde gelişmektedir, bunları anlattık
-
TCMB/Kavcıoğlu: Artan rezervler TCMB'nin gücünü gösteriyor
TCMB/Kavcıoğlu: Döviz kuru dünyadaki gelişmeler, ABD Doları'nın güçlü gelişimi etkiliyor, biz de bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, inşallah her şey daha güzel olacak
TCMB/Kavcıoğlu: Spekülasyonlara gerek yok, bizlere sorulduğunda biz gereken cevabı veriyoruz
TCMB/Kavcıoğlu: (PPK Üyelerinin görevden alınması) Bir kısmı kendi bir kısmı bizim tercihimiz
-
TCMB/Kavcıoğlu: Herhangi bir problem yok, karşılıklı görüş alışverişi yapıldı, biz Merkez Bankası'nı ve yaptıklarını anlattık, kafalarında soru olması durumunda her zaman bizi arayabileceklerini, her türlü bilgiyi verebileceğimizi ifade ettik
TCMB/Kavcıoğlu: TCMB yıllardır faiz indiriyor, faiz artırıyor, yıllardır bu arkadaşlar görev yapıyor, bir şey çıkarmak için yorumlar doğru değil
TCMB/Kavcıoğlu: (TCMB'ye eleştiriler) Herkesten sağduyu bekliyoruz
-
TCMB/Kavcıoğlu: (Bu ayki faiz kararı) Tüm gelişmeleri analiz ederek bir karar vereceğiz
-
TCMB/Kavcıoğlu: Teknik olarak ve tüm gelişmeleri dikkate alarak çalışmalarımızı alıyoruz, 21 Ekim'de en doğru kararı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın
TCMB/Kavcıoğlu: Görevden almaların altında bir şey aramak doğru değil
-
TCMB/Kavcıoğlu: Eksi, pozitif rezerv tartışmaları yapılıyor, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir tanımlama yoktur, rezerv 125 milyar dolardır
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri