Sayfa 38/1002 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Kılıçdaroğlu: (Kavcıoğlu ile görüşme)
    - Fiyat istikrarı konusundaki hassasiyetimizi büyük ölçüde ifade ettik
    - TL'nin değer kaybetmesi konusunda endişeleri dile getirdik
    - Kara Kış Fonu adına benzer bir fon oluşturulmasını önerdim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kılıçdaroğlu: TCMB'ye siyasi müdahalenin doğru olmadığını ilettik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk

TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Merkez Bankası'nı yıpratan açıklamaların bizi üzdüğünü buradan herkese ifade edeyim

TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Eleştirilerine yönelik açıklamalar yaptık, Merkez Bankası bu ülkenin en gözde kurumlarından biridir, herkesin sahiplenmesi gereken bir kurumdur

TCMB/Kavcıoğlu: Merkez Bankası güçlüdür, rezervlerimiz 125 milyar dolara yaklaşmıştır, herkesin bu rakamları açıklaması ve gündeme getirmesi Merkez Bankası'nı güçlü kılacaktır

TCMB/Kavcıoğlu: (Kılıçdaroğlu ile görüşme) Rakamlarımız çok güzel bir şekilde gelişmektedir, bunları anlattık

TCMB/Kavcıoğlu: Artan rezervler TCMB'nin gücünü gösteriyor

TCMB/Kavcıoğlu: Döviz kuru dünyadaki gelişmeler, ABD Doları'nın güçlü gelişimi etkiliyor, biz de bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, inşallah her şey daha güzel olacak

TCMB/Kavcıoğlu: Spekülasyonlara gerek yok, bizlere sorulduğunda biz gereken cevabı veriyoruz

TCMB/Kavcıoğlu: (PPK Üyelerinin görevden alınması) Bir kısmı kendi bir kısmı bizim tercihimiz

TCMB/Kavcıoğlu: Herhangi bir problem yok, karşılıklı görüş alışverişi yapıldı, biz Merkez Bankası'nı ve yaptıklarını anlattık, kafalarında soru olması durumunda her zaman bizi arayabileceklerini, her türlü bilgiyi verebileceğimizi ifade ettik

TCMB/Kavcıoğlu: TCMB yıllardır faiz indiriyor, faiz artırıyor, yıllardır bu arkadaşlar görev yapıyor, bir şey çıkarmak için yorumlar doğru değil

TCMB/Kavcıoğlu: (TCMB'ye eleştiriler) Herkesten sağduyu bekliyoruz

TCMB/Kavcıoğlu: (Bu ayki faiz kararı) Tüm gelişmeleri analiz ederek bir karar vereceğiz

TCMB/Kavcıoğlu: Teknik olarak ve tüm gelişmeleri dikkate alarak çalışmalarımızı alıyoruz, 21 Ekim'de en doğru kararı vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın

TCMB/Kavcıoğlu: Görevden almaların altında bir şey aramak doğru değil

TCMB/Kavcıoğlu: Eksi, pozitif rezerv tartışmaları yapılıyor, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir tanımlama yoktur, rezerv 125 milyar dolardır

Sayfa 38/1002 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •