Sayfa 38/622 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 4971 madde; 297 - 304 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. 70 bin lotla devre kesiyor.Bu kadar mı güven yok hisseye.Yoksa niyetmi farklı?

2. HSBC yine küçük lotlarla almaya başladı.

10 gün önce de böyle almıştı ama toplamda 1 günde 200 bin lot almıştı.

Bakalım şimdi ne kadar alacak.

3.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    HSBC yine küçük lotlarla almaya başladı.

10 gün önce de böyle almıştı ama toplamda 1 günde 200 bin lot almıştı.

Bakalım şimdi ne kadar alacak.
    Abi bu tahtadaki sıkıntı alımların robotlarla yapılması boyle olunca fiyat bir türlü yukarı gitmiyor
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Abi bu tahtadaki sıkıntı alımların robotlarla yapılması boyle olunca fiyat bir türlü yukarı gitmiyor

evet katılıyorum ama robot da olsa tahtada alıcı olması mutlaka diğer tetikte bekleyen alıcıları harekete geçirecektir.. Yeter ki endeks biraz düzelsin.

Endeks yükselirse tahtanın alış kısmı dolar. Şu an satış kısmı da boş. Tavana kadar 64 bin lot var 12,57 ortalama ile. Yani tahtanın satış kısmı da boş .

5. HSBC 200 bine tamamlayacak herhalde yine.

200 bin yaparsa artı kapatabiliriz günü.

6.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    evet katılıyorum ama robot da olsa tahtada alıcı olması mutlaka diğer tetikte bekleyen alıcıları harekete geçirecektir.. Yeter ki endeks biraz düzelsin.

Endeks yükselirse tahtanın alış kısmı dolar. Şu an satış kısmı da boş. Tavana kadar 64 bin lot var 12,57 ortalama ile. Yani tahtanın satış kısmı da boş .

HSBC'nin alışı tetikte bekleyen diğer alıcıları da ateşler demiştim.

Tahta çok güzelleşti HSBC 200 bine tamamlarsa 12,20 üstünde bile kapatabiliriz.

7. HSBC 200 bini geçti. Ama endeks izin vermiyor yükselmeye.

Bakalım ne kadar alacak.

8. Eeee mal böyle havalarda toplanır.Endeks düşerken sen az bir yeşilsen mal git gide çekiliyor demektir.

Sayfa 38/622 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •