Bu 75.000.000 x 1.4 = 105.000.000 TL nereden peydah oldu, yok mu soran sual eden bu arkadaşa. A1 Girişim Patronun oldu, onunla da bu fiyatlardan GLRYH alsa, ya da RTA alsa, ya da A1 Kapital alsa.. Beynim yandı. Yatırımcı kurudu kurudu. Patron vole peşinde.! Nasıl bir tarikata düştüm ya hu, kimşn eli kimin cebinde belli değil. 105.000.000 TL ile GLRYH al, RTA al. A1 Girişim de neyin nesi şu zamanda.! Bir de çok ucuz kaldı hisseler demez mi.?! Sabır ya hu..
Nasıl bir yüzsüz omurgasız şahsiyet bu adam yav kafasına göre oradan alıyor ötekine veriyor o zaman şirketleri halka niye açıyorsun kardeşim bir tek uyanık senmisin vatandaşı aptal yerine koyuyorsun tabi güvendiğin ağababaların ve sana yol veren spk deden sözde kurum varkusura bakmada dingonun ahırı değil köpeksiz yerde değneksiz gezmek istiyorsun da yedirmezler canım insanoğlunun hayatının değeri çok ucuz ve yaratan kimsenin kimseye hakkını yedirmiyor eğer ki burada patronun köpekleri geziyorsa bi zahmet o utanmaz şirket sahibine iletsin bu dünyada tek kurnaz o değil
Nihayet formdaşlarım teker teker uyanmaya başladı,bi asabi benim sanıyordum değilmişim mutlu oldum şimdi,tee ne zamandır yazıyorum bu MG denen sirk soytarısını uyanıp tepki göstermeliyiz elbette lakin uysal koyun değilim kesmeye gelmez başım!cimer-spk-bist yazı yağmuruna tutalım soyulduk hırsız var imdat A1 CAPİTAL'in halka açılmasına izin vermeyin diyelim.......ben yazdım ağalar sizleri bimem.ytd
Niye üstünden defalarca geçilen piyasaya yedirilmiş hisselerden alsın ki..
1,40 maliyetli milyonlarca lot A1 gsyo oldu..
Bunu herkes unutur..
2 seneye kalmaz bunu kat be kat halka arz eder uzerindende 3-5 defada tur bindirir..
100 milyonu en az 5 defa üstüne tur bindirmezse borsayı birakırım..
Halka aez eder..diger yan şirkete satar sonra yine cok ucuza alır..üstüne defalarca operasyon vurur..bedelli bile patlatır..
Hem o parayı katlar hemde sadece kariyla bir sürü taşeron firma icat edip bu olayı ömrü yettiğince tekrarlar..
Patronların çoğu maalesef voleyi böyle vuruyor..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hırsız varrrr. poooliiissss
onrospuu evladı çok memlekette..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Gsyo gerekçesi ile bedelli parası topladı. Sonra ky yı safdışı yaptı..
Hülle , hile , muvazaa herşey var. Davalık bu iş
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Guler forumunda yazıyorum arkadaşlar oraya gelırmısınız.. Bu kadar olmaz..
Yer İmleri