Sayfa 380/852 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Bi adamlar zorunlu cagriyi kafaya koymuslar elimizdekileri yok pahasina mi alacaklar yani

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by penguen_78 Yazıyı Oku
    Bi adamlar zorunlu cagriyi kafaya koymuslar elimizdekileri yok pahasina mi alacaklar yani

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    *"Üstad"* bir atasözü var bilirmisin.
    Tencere yuvarlanır kapağını bulur. diye
    Sonuna kadar beklemeye devam.
    Asla Yatırım tavsiyesi degildir

3. 9 aylık finansal rapor da geldi... kipa yönetim kurulu olağan üstü toplantısından çıkacak karar bizim için önemli diye düşünüyorum.. bu arada ne haber gelirse gelsin hissede ciddi baskı var kımıldamıyo.. kottan bi kere kesin çıkıyoruz.. migros hisse payı 95 in üzerinde olduğu için yk toplantısına müdahil.. ama 98 eşiği var.. migros bizi ortaklıktan çıkarması için kritik olan hisselerin yüzde 98 ine sahip olması lazım..bu da çok kolay olmayacak sanırım.. zaten migros da ilk kap haberinde kesin ve net konuşmamış.. "basit usül olabilir kipanın kottan çıkmasına bağlı olarak birleşme yapılabilir değerleme yıl sonu bilançolarına göre" falan... duruma göre işime geleni yapıcam dio benim anladığım.. yüzde 98 i aşamazsa al kardeşim paranı kaybol diyemiyo... bize migros hissesi verecek... bir migros kaç kipa eder onun değerlemesini yapacakk.... şimdi fikri şu yönde migro hisseleri toplayacak lakin zaten çağrı fiyatındayız..neden satalım.. kar satışı yaptırması lazım zaten ortalamalarımız 2.80-3.0 arası.. hisseyi yükseltmeden 98 e ulaşması zor.. neyin ne olacağı çok belli değil.. yk toplantısından çıkacak karar akıbetimizi belli edecek..

4.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Mahkeme süreci.
    Başvuru harci masraglar vs 500 tl
    Vekaletname 150 tl
    Avukat masrafı 4000 tl ile 8000 tl arası
    Dava süreci en az 1.5 yıl
    Kaybedersen 2500 tl ye yakıt karışı taraf avukatına vekalet harci ödersin.
    Burda yazan kimse bırakın dava açmayı avukatlık danışmanlığı bile alamaz elindeki 3 5 lot icin.
    Zor işler allah kolaylık versin.
    Sen merak etme,iş oraya geldiğinde parayı verecek adam var,parayla ilgili sıkıntı yok

Sıkıntı sensin,sen,burada kalan yatırımcılar en kötü senaryoya karşı riskini almış durumda...!

Sana daha öncede yazdım,kahramanlık yapma,bizi kurtarmaya çalışma,bize iyilik yapma...!

Türkçesi UZA......!

Bu kadar yüzsüzlük görmedim,burdaki tüm üyeler senden rahatsız bi git köfte

Bu adam kasıtlı olarak yatırımcıları "SATIN" diye yönlendiriyor,bu hem forum kurallarına aykırı hemde SPK mevzuatına aykırı...
    Bunun farkındayız,sen de farkında ol...!

5.  Alıntı Originally Posted by maslahat Yazıyı Oku
    Bu 9 aylık diye biliyorum.
    9 ay dogru şimdi aralık ayı için 1 aylık bilanço açıklanacak oda ocak sonu yayınlanır.
    Sonra normal bilanço dönemine geçecek

6. %96.25 210 milyon tl ödeyen Migros kalan 3.25 hisse 50 milyon hisseye de 2.56 fiyattan 128 milyon tl öneriyor toplam kipa %100 için 338 milyon tl

Asıl soru kottan çıktıktan sonra normal birleşmeyi yapsa birleşme oranı kaç çıkacak Kpmg deliot bunlar hepsi istediği rapor yazdırır.

kpmg yıllar önce clkho çelik iplik boş dükkana 40 milyon tl deger biçmişti ... spk bir daha yap dedi PWc vardı hatırladıgım oda 40 milyon bulmuştu...

Migros niyeti iyi degilse çok ugraşırız bunlarla

7. Bilanco falan geldi, migros tabakhaneye yetisicek heralde ) ne firildaklar ya. Herkes toplanip dava acsa, 30 kisi olsa cepten tas catlasin 300 400 cikar. Tanidik avukati olanlarda olur) ama bu kadar sen mal varligina sahip ol gelde acgozlu ol ahh be

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Kavramları doğru yaz. 95 borsdan çıkmak icin yeterli. O 97 dediğin 98 oluyor 3 gün sonra oda seni zorla atmak icin sirketin elde etmesi gereken oran.
    95 'le sirkette kalırsın atamaz.
    Bu arada brn mosquito ark bisey demiyorum, suana kadar yalan bisey yazmadi ama suan artik sat.anim bi mantigi yok.. 2.56 alacagimiz, filmin sonu icin reel fiyatla bu fiyat arasinda gormeye deger diye dusunuyorum

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 380/852 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •