Yazıları okuyup azda olsa Bilgi sahibi oluyorum!!
OSTİM kaliteli iş yerlerinin bulunduğu şirketlerin üretim yaptığı ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME AŞ!!
Ş.faaliyet alanı gayrı menkul ve proje geliştirme
Yazıları okuyup azda olsa Bilgi sahibi oluyorum!!
OSTİM kaliteli iş yerlerinin bulunduğu şirketlerin üretim yaptığı ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME AŞ!!
Ş.faaliyet alanı gayrı menkul ve proje geliştirme
Birden Twitter’da nasıl bu kadar ilgi çekti bu hisse yada katarlı bilmem ne haberi nereden çıktı? Aylardır bu hissedeyim son bir haftada olan işlemleri hiç görmedim ve bu geceki Twitter muhabbetlerine hiç şahit olmadım Allah sonumuzu hayreyleye
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem
Teorik eşleşme rakamları 1,03 ancak açılışta bu rakam olur mu az sonra göreceğiz
Ostimdeki Ustalar Mühendisler inanın adı çok büyük olan firmadakilerden daha iş bilen pratikde üretimde son derece başarılı insanlar. Ostim End. Firması daha çok insiyatif almalı gururlanmalı. bu düşüş bir bakıma işimize yaradı maliyeti düşürdük. bu hisse gerçekten bu seviyelerin çok üzerinde olmalı. bedelliler ve sonra da İMKB'de bunların satışı şık değil. Yönetim dediğin Küçük yatırımcıyı kendine güvenen yatırımcıyı korumalı. onurudur şerefidir bu. desteklemeli. Uçak bile üretir derkenşaka değildi. bırakın Ostimde kurumsal firmaları, merdiven altı diye tabir ettiğimiz ne işletmeler ne cevherler var. silindir araç filtre araba motoru Ostim için hiç de sorun değil. Üstelik Ankarada yaşayan insanlar olarak firmamıza sahip çıkalım diye hisselerini alıyoruz da karşılığı olmuyor bazen. Yine de bu hisseden şahsen ben umutluyum. yükseliş başlamalı.
Doktor bu ne gözlerime inanamıyom
Hadi kitle be dostum hadi yalnız halen diyorum korkuyorum twitterda birden nasıl bu kadar favori oldu
hey yavrum hey bugünleridemi görecektik.maşallah diyelim 1.07 seviyeleri görüldü be.arkadaşlar 0.94 maliyetli hisseleri 1.03 seviyesinden verdim.şükür Allahıma.Darısı yukarıdan maliyetli bekleyen arkadaşlara.aşağılara gelirse yeniden alım yaparım diye düşünüyorum.bu arda hisse 0.91 ile 1.03 seviyesi arasında boşluk bıraktı.bu boşluk ilerleyen saatlerde kapatılmak istenirse hisse aşağıya gelebilir.tabi bu sadece varsayım.
hayılrı olsun
Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..
Yer İmleri