Sayfa 380/1000 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    işler ters gittiği zamanlar tabi ki alternatif var. Döviz ve altın. Ama doğru yerden alıp, yine doğru yerden satmak şartıyla. Benim gibi 5,70'lerden aldıktan sonra 6 üzerine çıktığı halde kıdemsiz analistlere kanıp ta fırsati kaçırıp üç ay bekledikten sonra 5,65'ten satarsanız olmaz tabi
    Üstad terzi söküğünü dikemez derler ya.
    Tam isabet öngörünüz var.
    Fakat uygulamada sıkıntı var.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    GPG günü tahminen % 0,12 değer artışı ile 1,3442 seviyesinde tamamladı

Varlık Dağılımı

Repo Mevduat Vb % 77,4
    Net Hisse Senedi % 5,4
    Bono % 4,9
    Usd % 1,3
    Euro % 0,8
    Pair Trade Pozisyon Büyüklüğü % 12,3

Fon Büyüklüğü: 118 milyon TL
    GPG neydi üstad?
    Unutmuşum.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Tahvil ağırlıklı fonların getirisinin iyi olması için faizlerin düşmesi, hisse ağırlıklı fonların yükselmesi için de borsanın yükselmesi gerekiyor. Bu ilelebet böyle devam etmeyeceğine göre buralardan çıkıldığında nereye demir atmak gerekir? PPF de Mevduat oranları da düşük. Ya bunlardan birine razı olunacak ya da beklemek için günlük repoya geçilecek. Başka alternatifi olan var mı?
    Değişken fonlarla tanışmadınız sanırım

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Tzv mk 13.67
    Tzl mk 12.75

Zpk mk 12.62

Meraklısına [emoji5]
    üstadım mümkünse bu günkü gecelik fon raporunu alabilirmiyiz?

5. Benjamin 5,77'ye doğru uçuyor. Borsa yüzde yarım yukarı, döviz yüzde yarım yukarı hangisi suni?

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım mümkünse bu günkü gecelik fon raporunu alabilirmiyiz?
    Tzv 12.11

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    işler ters gittiği zamanlar tabi ki alternatif var. Döviz ve altın. Ama doğru yerden alıp, yine doğru yerden satmak şartıyla. Benim gibi 5,70'lerden aldıktan sonra 6 üzerine çıktığı halde kıdemsiz analistlere kanıp ta fırsati kaçırıp üç ay bekledikten sonra 5,65'ten satarsanız olmaz tabi
    Dolar alanlar yaklaşık bir yıldan fazla zarar yazıyor. Bir de elde tutma maliyetini ekleyince duble zarar. Altın olayına hiç bir zaman sıcak bakmadım. Takip de etmiyorum ama gideceği kadar gitti gibi geliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Değişken fonlarla tanışmadınız sanırım
    Evet mustafa onları incelemedim. Ama bakacağım. Bu arada bazı fonları incelerken şaşkınlııkla şunu gördüm ki bazılarında yatırımcı sayısı 1, bazılarının ise 4 ya da 6 çok ilginç.

Sayfa 380/1000 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •