Sayfa 380/1004 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    hoşbulduk, hele sen hep devam,

ben döviz, altın, fon gibi yan branşlarda takılıyorum, direk bir takip durumum yok,...

burada bazı topiklerde bir kaç sıkıntılı yazıya rastladım, hani shortlayanlar varsa neden düşmüyor bu meret, o nedenle çiziktirmek vacip oldu,
    sen benim analizleri biliyorsun zaten,..
    Ben de epey uzak kaldımda,,,adranalin ihtiyacımızdan palaya da destek atıyoruz karınca kararınca.....

Analizlerini kısa vade ve aktif rakamlarla ifade ederseniz daha fazla faydalanırız...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Ben de epey uzak kaldımda,,,adranalin ihtiyacımızdan palaya da destek atıyoruz karınca kararınca.....

Analizlerini kısa vade ve aktif rakamlarla ifade ederseniz daha fazla faydalanırız...
    2 sene semtine uğramadım, sonra mtx açtık, sonra analiz derken, şimdide forum üyesi olduk yeniden, dur bakalım içine dalacakmıyız tekrar, zaman ne edecek?
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    isimiz dow dax palasina birde teb dolarda 22 bin short poz acmis belki bi iyilik yapar sabah 168 dogru yapmazsa zaten bu endeksin gidecehi yer158 bulur bu hizla
    Hayırlısı olsun, bakarsın yarın deptürürler
    162 altı çok sakat yer,orasını kırarlarsa hayalimdeki şelale başlayabilü
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    arkadaşlar ne içiyorsanız bize de söyleyin, biz de içelim şundan.
    2071-2000 falan bunlar boş işler.
    pala idman yaptırıyor 1650 üstüne attığından beri.
    salıyor topluyor. klasik ayı avlama tekniği, şöyle ki:
    senin elinde short var misal, alıştırıyor seni aşağıdan kapat, yukarıdan aç tekrar. 1-2 oh be diyorsun.
    beklenen gün geldiğinde, öyle bir veriyor ki aşağıya, sen orada long bile açmış buluyorsun kendini.
    gezi olaylarında bir kere yedik numarasını, şu mart düşüşünde, ocakta başladık inatlaşmaya kaç gün sürdü ama sonunda mamayı yedik.
    şu çokomelli gitti gideli 50bin puan yukarı sürdü adi herif lakin yolun sonu geldi.
    satış tuşuna basmaya başladıklarında çok yazık olur.
    neyse herkes bildiğini yapacak nasılsa.
    dün gece yazdığımın benzeri olmuş.
    okuduklarımdan, sağlam ayıları long yapmış pala.

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    abı bence bı 166lara dalıp ordan verecek korkuyu yarın heyecanlı olacakçç....trade için
    yapar... ne düşünürsek tersini yapmakta üstad bu iblisler..
    Gözüme MGROS takıldı..
    Hareketli,hacimli.. yarın vadelide iş çıkar gibi...

6. Yarın makası 2000-3000 yapar belki. Piyasaya yakışan bir hareket olur, inandığımdan değil.

Bana olası gelen süzülerek düşüşe devam edip 1542 tutmazsa 1535 seviyelerini test edip kırmadan dökmeden haftayı bitirmesi.

Ama böyle bir haftaya çok sıradan bir son olacağından yine şapkadan tavşan çıkarırlar.

Viop'da pozisyon büyüklüğünü ayarlayamayanın günlük işlemler yaparak kazanma ihtimali pek yok. Tüm para edecek hareketler hep abartarak, tüm aksi yönde veri akışına kör kalarak gerçekleşiyor.

Bir de matriks donuyor. Kullananlara sorumdur, bugün Matriks 15-30 sn arası dondu mu? Bende özellikle stopların çalıştığı hızlı hareketlerde en az 15 saniye ulaşılamaz oluyor. 15 saniyede 500 puan yediğim de oldu sayesinde. Bağlantımdan mı herkeste olan bir sorun mu merak ettim. Herkeste oluyorsa diğer platformları kullananlar da bu şekil donmalar yaşıyor mu bilgi verirse iyi olur.

matrikste klasik sorun arada bendede oluyor o donma sorunu bunu en aza indirmenin yolu 1 dk grafik saklama ayarlarini 10 binde 1000 cek birde orda saklanacak veriler kismi var orayida sadece izlediklerini sec.

geceye hepimiz lobgmu kaldik simdi bi ben varim saniyordum...pala sabah eksi 1000 le baslatir oyunu o zaman haydin bakalim der

8. Dışarı bakıyorsun, var mı kaçan göçen dow, dax vs vs.. yok.. hepsi zirvelerinde geziniyor...
    İçerde extra bir risk var mı, bunu fiyatlayıp fırlayan 7.6-7.7-7.8 giden bir dolar mesela... yok, bilakis sürünüyor...

Neden düşecek o zaman...

efendim, çok çıktı... dow da çok çıktı... demir de çok çıktı... mısır da.. bitcoin denen zımbırtı bile 30-40 bin dolar oldu yahu, ethereum 9 ayda 10 kat arttı; imkb 100 dışı şirket de değil bu, milyarlarca dolar dönüyor o piyasada artık... şaka gibi... ama pandemi dibinde en düşükte 5-5.5 gören akbank şimdi 6.9'da balonmuş... peki...

bunlara baktıkça bizim bankalar beleşten biraz pahalı geliyor bana... düşerse de daha da alırım valla, 30-40 bin dolardan bitcoin alan adam batmayacaksa 6.9'dan akbank alan hiç batmaz benim defterimde....
    Son düzenleme : Desperado; 22-01-2021 saat: 00:30.
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 380/1004 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •