Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Yarın makası 2000-3000 yapar belki. Piyasaya yakışan bir hareket olur, inandığımdan değil.
Bana olası gelen süzülerek düşüşe devam edip 1542 tutmazsa 1535 seviyelerini test edip kırmadan dökmeden haftayı bitirmesi.
Ama böyle bir haftaya çok sıradan bir son olacağından yine şapkadan tavşan çıkarırlar.
Viop'da pozisyon büyüklüğünü ayarlayamayanın günlük işlemler yaparak kazanma ihtimali pek yok. Tüm para edecek hareketler hep abartarak, tüm aksi yönde veri akışına kör kalarak gerçekleşiyor.
Bir de matriks donuyor. Kullananlara sorumdur, bugün Matriks 15-30 sn arası dondu mu? Bende özellikle stopların çalıştığı hızlı hareketlerde en az 15 saniye ulaşılamaz oluyor. 15 saniyede 500 puan yediğim de oldu sayesinde. Bağlantımdan mı herkeste olan bir sorun mu merak ettim. Herkeste oluyorsa diğer platformları kullananlar da bu şekil donmalar yaşıyor mu bilgi verirse iyi olur.
matrikste klasik sorun arada bendede oluyor o donma sorunu bunu en aza indirmenin yolu 1 dk grafik saklama ayarlarini 10 binde 1000 cek birde orda saklanacak veriler kismi var orayida sadece izlediklerini sec.
geceye hepimiz lobgmu kaldik simdi bi ben varim saniyordum...pala sabah eksi 1000 le baslatir oyunu o zaman haydin bakalim der
Dışarı bakıyorsun, var mı kaçan göçen dow, dax vs vs.. yok.. hepsi zirvelerinde geziniyor...
İçerde extra bir risk var mı, bunu fiyatlayıp fırlayan 7.6-7.7-7.8 giden bir dolar mesela... yok, bilakis sürünüyor...
Neden düşecek o zaman...
efendim, çok çıktı... dow da çok çıktı... demir de çok çıktı... mısır da.. bitcoin denen zımbırtı bile 30-40 bin dolar oldu yahu, ethereum 9 ayda 10 kat arttı; imkb 100 dışı şirket de değil bu, milyarlarca dolar dönüyor o piyasada artık... şaka gibi... ama pandemi dibinde en düşükte 5-5.5 gören akbank şimdi 6.9'da balonmuş... peki...
bunlara baktıkça bizim bankalar beleşten biraz pahalı geliyor bana... düşerse de daha da alırım valla, 30-40 bin dolardan bitcoin alan adam batmayacaksa 6.9'dan akbank alan hiç batmaz benim defterimde....
Son düzenleme : Desperado; 22-01-2021 saat: 00:30.
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yer İmleri