Birileri iyice bıkmış kağıttan. 1,89 a dayamış 140 bini.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birileri iyice bıkmış kağıttan. 1,89 a dayamış 140 bini.
Alinacak bişey yok herkes herkesin dediğini onaylamak zorunda değil !! Sizin düşünceniz çıkacağı bizim düşünceniz düşeceği kanaatinde !! Sonuçta burası bilgi platformu hepimiz farklı rengiz işgüzar kardeşim!!! Dedim ya inşallah senin dediğin olur!!! Hepimizin temennisi çıkması ama işte görünen köy kılavuz istemez demişler(( kolay gelsin
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün 1,97-1.98 arasında tuttu. Bugünde 1.87-1.88 arası olacak gibi. Yarını Allah bilir artık.
Bende 4 aydır bekliyorum. Yukselecegine inanaiyorum fakat artik hergun az cikiyor sonra dusuyor yeter diyoruz artik patlayacak bor patlamadi gitti
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar bos muhabbet yapmak istemem ama bugune kadar gordugumu belirteyim spek terse getirip bizi ogrenilmis caresizlige alistirdi kendi hissiyatimidrki su( son ana kadar farkli dusuncem vardi) bugunku bu hissenin dususu bana gore artik spek pes edecek ve yuruycek (y.t.d)Aman benden etkikenmeyin ben sadece bos konusyorm, bu dusus ben geri gelicem hissi uyandirdi bakalim artik ne varsa burdayim ya batacam ya cikacam allah buyuk!!! Ne alttan alacak para kaldi ne maliyet dusurecek !!!! (Maliyet 2.52) ALLAH hayirli kazanc versin hepimize (mipaz fiyat 1.85 )
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isimiz ibb kaldiysa vay halimize
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu amk kağıdı geçen 1.75 ten döndü bu sefer ne olacak bakalım
Yer İmleri