Son durum nedir?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar ben backqround hoca diye bir abimiz var onun sayfasını takip ediyorum.Hisseyi ona sorduğumuzda 0.80 seviyelerini hedef göstermişti.Şimdi yazdığı yerde son durum hakkında yeni bir yorum daha yapmış yorumu aynen aşağıya ekliyorum.
mavan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 12/11/2018
Değerli hocam Dün VAKKO almıştım bugün 3,00 ALTINA İNİNCE stoplayip OSTIM e yanaştık .BUNUNLA İLGİLİ YORUMUNUZU RİCA EDİYORUM.YAKIN STOP VE DİRENÇLERİNİ YAZMANIZ MÜMKÜN MÜ?
BackqRound cevap 12//11/2018
OSTIM HİSSESİ DÜN 0.91 SEVİYELERİNE KADAR GERİLEMİŞ GÖRÜNÜYOR.İKİ GÜNDÜR HİSSEDE BEDELLİ SERMAYE SONRASI BEDELLİYE KATILMAYAN HİSSEDARLARIN RÜÇHANLARI SATILIYORDU VE BU DÜN SONA ERDİ.BUNDAN SONRASINDA 1 TL BİRİM FİYATTAN SATILAN 15 MİLYON LOTU YENİ ALICILAR NE ŞEKİLDE KULLANACAK BUNUN İYİ TAKİBİNİN YAPILMASI GEREKİR.DÜN ANA TAHTADA GERİ ÇEKİLMENİN NEDENİ A PAZARINDA HİSSE SATIP , B PAZARINDA 1 TL İLE MÜŞTERİ BULMAKTA ZORLANAN RÜÇHAN MALLARIN ALIMI İÇİN NAKİT ÇIKARMAK AMAÇLI OLDUĞU AŞİKAR.YOKSA KÜÇÜK YATIRIMCI ORDAN 1 LİRAYA ALACAĞI MALI ANA TAHTADA 0.92 SEVİYESİNDEN ALABİLİRDİ.DEMEKKİ SATILAN MALI ALANLAR TOPLU ŞEKİLDE ALIM YAPTIKİ BUDA İLERİYE DÖNÜK BİR PLANIN PARÇASI OLABİLİR.ŞUAN TAHTA SIĞ OLDUĞUNDAN MALİYET DÜŞÜRME ,YATIRIMCIYI SIKMA ADINA BİRAZ DAHA BASKILAMA YAPILABİLİR.ŞUAN 0.91 SEVİYELERİNDE İŞLEM GÖREN HİSSE BİRAZ DAHA AŞAĞILARA 0.80 SEVİYELERİNE KADAR GERİ ÇEKİLEBİLİR.BU SEVİYELERE KADAR OLASI GERİ ÇEKİLME SONRASI PARİTE YUKARI HAREKETTE 0.96 / 1.00 VE 1.04 SEVİYELERİNİ HEDEF ALABİLİR...
BackqRound yeni yorum 22/11/2018
AŞAĞIDA 0.80 OLARAK BELİRLEDİĞİMİZ DÜŞÜŞ HEDEFİNİN 0.79 SEVİYESİNDE TAMAMLANMASININ ARDINDAN YUKARI YÖNELEN HİSSE 22.11.2018 TARİHİ İLE BUGÜN YUKARIDA 1.07 SEVİYESİNİ TEST ETMİŞTİR.
SON DURUM İLE KADEME ANALİZİ...
![]()
Bana eyvallah herkese hayırlı bereketli olsun
kademeler o kadar hızlı dönüyor ki yakalayabilene aşkolsun tavanda kitledi 600 bin civarı lot vardı bir anda satışa geçti o lot
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem
0,84 de, 0,82 alış verdim. Alamadım. Sonra 0,88 de 0,86 dan alış verdim alamadım. 0,02 fark yüzünden %25 kar kaçırdık. Nasip...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri