Sayfa 381/1000 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dolar alanlar yaklaşık bir yıldan fazla zarar yazıyor. Bir de elde tutma maliyetini ekleyince duble zarar. Altın olayına hiç bir zaman sıcak bakmadım. Takip de etmiyorum ama gideceği kadar gitti gibi geliyor.
    haklısınız, sonuna kadar katılıyorum

Tot u cuma sabah satacam artık pazartesi merdiven bahtımıza... dönen valörle ya zpk, ya mac (borsanın durumuna gore) yada full acc artık. Hergün hergün araştır araştır fon traderına dondük
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    ÖST ödemelerine göre merdiven beklenmiyor ama olursa ay sonları gireriz artık
    üstad teb ing nin fonlarinı mı ne topladı birleşti. Sanki ondan sonra merdiven yaptı. Batık fon mu aldı nedir? Ben bi bakıp çıkacam fazlası cereyan yapar

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Evet mustafa onları incelemedim. Ama bakacağım. Bu arada bazı fonları incelerken şaşkınlııkla şunu gördüm ki bazılarında yatırımcı sayısı 1, bazılarının ise 4 ya da 6 çok ilginç.
    Sanırım serbest fonlardan bahsediyorsunuz Tbey. Serbest fonlar nitelikli yatırımcılar tarafından ve portföy yönetim şirketlerinden alınabiliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dolar alanlar yaklaşık bir yıldan fazla zarar yazıyor. Bir de elde tutma maliyetini ekleyince duble zarar. Altın olayına hiç bir zaman sıcak bakmadım. Takip de etmiyorum ama gideceği kadar gitti gibi geliyor.
    Dolar zamaninda yine kendin gosterecek

6.  Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    üstad teb ing nin fonlarinı mı ne topladı birleşti. Sanki ondan sonra merdiven yaptı. Batık fon mu aldı nedir? Ben bi bakıp çıkacam fazlası cereyan yapar
    Yorgunluktan tot'u tpf görmüşüm ondan dedim merdiven beklenmiyor diye

Tot yarın ve 4 aralıkta Yapı kredi ve isgyo ödemeleri var görünüyor merdiven yapabilir o tarihlerde.

Tabiki yatırım tavsiyesi değildir.
    Evet İng fonlarını teb portföye devir etti.

7. Sayın admustafa
    Perşembe günü TCD, cuma günü MAC ne yapacak bi bakıverseniz.

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Yorgunluktan tot'u tpf görmüşüm ondan dedim merdiven beklenmiyor diye

Tot yarın ve 4 aralıkta Yapı kredi ve isgyo ödemeleri var görünüyor merdiven yapabilir o tarihlerde.

Tabiki yatırım tavsiyesi değildir.
    Evet İng fonlarını teb portföye devir etti.
    teyit için teşekkürler üstad. Ben yine de cuma sabah satış veririm ne çıkarsa bahtıma
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

Sayfa 381/1000 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •