Sayfa 381/607 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu gün iyi toparladı maşALLAH..hayırlı uğurlu olsun sizlere dostlar...umarım yoluna devam eder...benim ise jantsadaki maceram bitti dostlar...167 maliyetli jantsalarımı düzeltme derin ve uzun olacak endişesi ile 495 ten satmış idim...jantsanın yerine jantsaya çok benzeyen gedza hissesini aldım...onun da ödenmiş sermayesi 11,7 milyondur...cirosu ve karı gittikçe artan bir şirket...bir de yaklaşık 5 ay önce devlet teşvikli 10 milyonluk bir yatırım başvurusu yapmış idi...20 gün önce de otomotiv sektörü için plastik aksam üretmek için yine devlet teşvikli 39 milyonluk bir yatırım kararı daha aldı...bu başvurusu da onaylandı..

bu yıl içinde bu yatırımlarını tamamlayacak görünüyor....o vakit karı çok artacaktır...ben biraz da jantsanın küçüklüğüne benzettim...1 yıl sabır edebilen meyvelerini yemeye başlayacaktır...ben nasibimi orda aramaya karar verdim...tekrardan sizlere başarılar diliyorum...umarım en kısa sürede de jantsa bedelsizi verir ki bu konuda da ihtimal çok yükselmiştir...hoşçakalın... bu topikte bayağı zaman geçirdim...hakkı olan helal etsin...
    satışının hayrını gör sn keko, gedza sana uymaz Alkimi incelemeni tavsiye ederim.

Keko başarılar. Benden uzak olsun orası

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

3. Dere gecerken at degıştirmek bana göre yanlış beklenti devam ettikçe devam .yukardan verdigimi aşagıdan yerinede koyuyorsam daha ne istiyeyim 1yıl bekleme filan ufaktan toplama olayları tabii olur da o tip hisselerde baskı çok olur ve eninde sonunda verip kurtulduguna sevinirsin piyasa neye oynuyorsa tersine oynayan para kazanamaz yüksek bedelsiz vermesi beklenen hisselerden biri bunu açıklasın domino etkisi hepsi için geçerli olacak basit mantık

4.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    satışının hayrını gör sn keko, gedza sana uymaz Alkimi incelemeni tavsiye ederim.
    alkimin kardeşini ziyaret etcekmiş şevket..

5. şevket bugün bizede gelcenmi?

6. hoşgeldin tavancı şevket....
    allah bin bereket versin diyerek satanların hisselerini alanlarla yola devam...
    hedef....yok ya yazmayayım...spk ya ayıp olmasın...

Var 1 hayalimiz

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8. Sayın Katti merily teyzemi alışa geçti yine,pasta atarmısınız

Sayfa 381/607 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •