Sayfa 381/481 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431 ... SonSon
Arama sonucu : 3846 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1.  Alıntı Originally Posted by yolcuuu Yazıyı Oku
    Ges yatırımı haberini yaptığı günler sordum.Bana cevap vermediler isterseniz birde siz sorun.

Cemtaş ın Avrupa dan başka bir yere satış yapabileceğini düşünemiyorum
    Bende sordum, kamuya verdiğimiz bir bilgi değil dediler 😬

Eğer yurtdışı satışları sadece Avrupa kaynaklıysa, bu “yeşil” demir muhabbetinden güzel rekabet ederiz.
    Ges 3-7 yıl arası kendini amorti etmekteymiş.
    Zaten bizim Kayserili patron ges teşviki alıp yapmıştı bu yatırımı.
    Ancak şu anda bundan enerji elde ediliyor mu onu bilemedim. Tamamlandı diye haber çıkarmışlardı, tamamlandı demek enerji elde ediyor mu demektir.

2. Bizim cemtaş sır küpü gibidir...Sasa ya bakıyorsun ges yatırımı yaptık diyor,enerjimizin yüzde 10 unu karsilayacak diyor...bizimkine bakıyorsun, sus pus...
    Kocaer Çelik e bakıyorsun adam tek tek anlatıyor,yönetim kurulu başkan yardımcısı çıkıyor açık ve net açıklama yapıyor,çelik emtia sından etkilenmeyecek katma değerli yatırım yapmaya devam edeceğiz,fark burada diyor...yüzde 33 enerjisini gesten karşılıyormuş...yani cemtaş tan baska çok firma var ,bunlar kendi kendilerine çalsın oynasin bakalim...başka firmalarda iletişim var yatırımcı sunumu var...ve devir bunun devri olsa gerek.

3.  Alıntı Originally Posted by yolcuuu Yazıyı Oku
    Bizim cemtaş sır küpü gibidir...Sasa ya bakıyorsun ges yatırımı yaptık diyor,enerjimizin yüzde 10 unu karsilayacak diyor...bizimkine bakıyorsun, sus pus...
    Kocaer Çelik e bakıyorsun adam tek tek anlatıyor,yönetim kurulu başkan yardımcısı çıkıyor açık ve net açıklama yapıyor,çelik emtia sından etkilenmeyecek katma değerli yatırım yapmaya devam edeceğiz,fark burada diyor...yüzde 33 enerjisini gesten karşılıyormuş...yani cemtaş tan baska çok firma var ,bunlar kendi kendilerine çalsın oynasin bakalim...başka firmalarda iletişim var yatırımcı sunumu var...ve devir bunun devri olsa gerek.
    Kurumsal olmak için hiç çaba harcamıyor, istiyor ki herkes 10 sene önceki küçük esnaf olarak bilsin, onun için Şahen görünmlü Mercedes deriz ya.
    Şirket ilk 6 ayda 1.703 milyar hasılat yapmış, 458 milyonu ihracat, biraz da kuramsallık ve vizyonla çok daha büyümeye uygun, yeni alınan arazilerden beli.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Bir şeylere mi hazırlanıyor acaba ? Takasta ciddi toparlanma mevcut.

5. Bankalardan çıkan para sanayiye özellikle de geride kalan Cemts'e girse ne iyi olur.
    Takasta kim öne çıkmış sn.Umusamaz.

6. citibank ve yatırım fonları aylıkta ne varsa süpürmüş.

7.  Alıntı Originally Posted by Umursamazborsaci Yazıyı Oku
    citibank ve yatırım fonları aylıkta ne varsa süpürmüş.
    Teşekkürler.
    Şirkette her şey yolunda ama gitmiyor bir türlü, paralı birileri veya fonlar el atarsa hedefe gidebilir, yakın zamanda Asuzu ve Brsan'da birebir gördüm, geçmişte başkalarını da, umarım bize de tez zamanda gelirler.

8. Sanayilerin yüz karası, heps yeşil bu hariç, ama hissenin kabahati değil ki bunu böyle yapanın suçu, Allah sizi bildiği gibi yapsın, bu kadar da baskılanmaz arkadaş.

Sayfa 381/481 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •