Sayfa 381/992 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Mılletın TL varlıklarının yarısı buhar olmus oldu dolar bazında...

bunda sasacak bır sey yok...
    Bu neden oluyor diye şaşırmıyorum...Çok fazla kötü anısı olduğu için halkın büyük çoğunluğu döviz bulunduruyor..Bu normal bir durum...sadece kısır döngüye dikkat çekmek istedim.
    Bireysel bazda bakınca 2018 yılından itibaren ciddi artış olmaya başlamış..Kurumsal bazda ise hep yatayda gitmiş.

Benim asıl merak ettiğim bu bireysel olarak bahsedilenler gerçekte kimler, çünkü normal vatandaş büyük oranda ancak yaşam mücadelesi içinde..
    Birikim yapıp bir de bunu dövize yatıracak büyüklükte birikimi olan çok fazla insan yok bu ülkede..İnsanların büyük bir çoğunluğu borç içinde yaşıyor.

2. Saat 11 barı sana dip barı falan yok, bekle dedi.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku

Bizde bireysel yatırımcıların bu kadar yabancı para bulundurması da ayrıca tartışılmalı bence...(Mevcut duruma göre bakıldığında haklı gerekçesi var tabi...Ama bu çok fazla kısır bir döngü yaratıyor gibi...Korunmak için alıyor, aldıkça daha fazla korunmaya ihtiyaç duyuyor...İlginç bir durum gerçekten..)
    Anlayamadığım diğer durum ise kurumsal firmaların bu kadar az dövize sahip olması...
    Daha düne kadar anadoluda dolarla ev kiraya veriliyordu. Siz bireysel yatırımcı neden yabancı para tutuyor diye soruyorsunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. ulumayı bilmeyen it sürüye getirir kurt........

bu yazdığım dolar tl için kendince akıllıca iş yaptığını zannedenlere gelsin...

sen aklınca enflasyon altında faiz ver sonra bekleki millet tl sini tutsun dolar almasın...

eskiden 7.60 satarım diyordum 100 puan faizi indirme saçmalığından sonra dedim bunların başına gelecek var...

tl de durmanın manası yok...çünkü tl nin sahipleri değer kaybetsin diye hergün bir hamle yapıyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
     Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    Abi bu Suriyelilere her ay hala para veriyorlar mı?
    Bilmiyorum ama 40 milyar dolar harcadik gerekirse bir 40 milyar usd daha harcariz diyorlardi.

6.  Alıntı Originally Posted by spectrum Yazıyı Oku
    Odaş bedelli yaptı. Finansal borçlarını bayağı azalttı diye biliyorum. Dönem karı iyi gelebilir..
    bedellisi borca oranla küçük kalıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by soros74 Yazıyı Oku
    Bilmiyorum ama 40 milyar dolar harcadik gerekirse bir 40 milyar usd daha harcariz diyorlardi.
    geçenlerde bi suriyeliyi kaymakamlığa götürdüm. sürekli yardım istiyordu. kaymakamlıkta kendi insanımıza yetişemiyoruz, onlara yardım durdu dediler ama bilmiyorum.

Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Neden. dolar alma ve bozdur anlamı taşır.
    Sanırım su an ki dolar rakamı kimsenin dolar satmaya niyeti olmadıgını gösteriyor

Sayfa 381/992 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •