Sayfa 381/435 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431 ... SonSon
Arama sonucu : 3474 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. Ben de büyük bir hayal kırıklığı içindeyim.
    Ama bunun fiyatlandığına inanıyorum inanmak istiyorum. Yaşanılan düşüş harbiden soluksuzdu.
    Umarım en kötüyü görmüşüzdür.

2. rakamlar büyüyor dolayısıyla zararda büyüyor değişen birşey yok satmasalar zararda büyümeyecek....plansızlık var sattıkça zarar büyüyor....önce sorunu çözmeleri gerekiyor....sorun devam ettiği sürece boşa kürek çekmeye devam...sorun kabak gibi ortada duruyor....kurumsal projeler alınmak zorunda mı zarar etme pahasına görünen şu ortamda gerekli....5g hatırına buna katlandıklarını düşünüyorum...

3. En azından bare borç azalsaydı ama o da olmamış maalesef

4.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    En azından bare borç azalsaydı ama o da olmamış maalesef
    kchol 6 aylık karı 37 milyardan 1,6 milyara düştü hayat devam etti..şu dönem bilanço iyi açıklamak mucize ortam kötü...karel herşeye rağmen cirosunu artırıyor..şirketin bir bildiği vardır diye umuyorum artık...

5. bedelli yapar alıştı nasıl olsa yatırımcıdan para istemeye

6. Böyle rezillik olmaz, bu kadar düşmenin sebebi zaten bu kötü bilançoların satın alınması değil miydi, gerçekleşince tepki gelmez miydi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Sn. Marin, belki de tek çözüm bir bedelli yapmaları yoksa bu kara delik büyümeye devam eder, Doğan'dan çıkacak çoğu, geçenlerde borçla ilgili bir açıklama yapmışlardı, 2025'te güya düşürülecek borç, kim inanır buna.

8. Daiichi alınırken sırf onun için bir bedelli yapmışlardı, şirketin finansman giderleri çok fazla, baz istasyonları için büyük kadro var bu bölümde gelirler giderleri karşılayamıyor demek ki, elektronik kart işinden nasıl zarar yazar anlamadım.
    Yönetime kimsenin güveni kalmadı, bir türlü düzeltemediler mali yapıyı.

Sayfa 381/435 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •