Sayfa 382/964 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Ayrıca davanın ülkemizin bugünkü şartlarında 2-3 yıldan önce biteceğini düşünmek saflık olur.
    Dava geri çekilince şirketin finansmanını düzeltmek için arel bankla anlaşma yada yeni kredi alma yolunda önü açılmış oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Davalarını geri çeken arkadaşlar bence doğru yapmışlar. Dava açarkenki amaç şirketi sıkıştırmaktı. Yoksa fesih davası sonucu
    Eğer fesih çıksaydı şirketin malları anca borca yeterdi. İcradan satışta güncel değerinin 1/3 üne satıldığını herhalde bilmeyen yoktur.
    Oda borca gidecekti. Böylesi bence daha hayırlı oldu.
    Fabrika abem milletin anlamadığı yada anlayıpta anlamamakta ısrarının sebebi dilim varmasada selimin taraftarlığı yanında yer almaları. Bu dava açılma zamanı ykb selim iken davanın geri çekilmesi belli bir süreliğine ykb zeynep zamanı. Şimdi volbor abem yine diyecektir belki kot dışı kot dışı onun yazma sebebi ky değil selimden yana kuyruk acısı var gibi ve ikili bir anlaşmazsızlıkları var yani selimle kan davalı gibi. Belki zamanında selimin yanında çalışiyordu bu bir ihtimaldir araları bozuldu selim bu volbor abemizi işten attı adamda geldi burda hıncını selimi şirketi ve hisseyi kötülüyor. Kendini teselli ediyor o yüzden artık ona bir sözüm yok. Ama gelelim diğeŕ dava meselesine hissenin önü açılacak dendikçe yok olmayacak öyle diyenlerde bence selimin ağzından onun düşüncelerini yazıyor olabilirler. Selimde ablasıyla belki kozlarını böyle paylaşıyor. Vay ablam sen beni yerimden edersin bende şirketin önü açılsın diye davayı geri çekenlerden forumlardaki adamlarıma çamur at izi kalsın yorumlarıyla sizi itibarsızlaştıracam izlenimi veriyor olamazmı fabrika abem. Bence durum böyle.

3.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Ayrıca davanın ülkemizin bugünkü şartlarında 2-3 yıldan önce biteceğini düşünmek saflık olur.
    Dava geri çekilince şirketin finansmanını düzeltmek için arel bankla anlaşma yada yeni kredi alma yolunda önü açılmış oldu.
    Bu kredi alma yolunun önünün açılmasını kim istemez ona bakmalı. Cevap çok basit Selimi hala şirketin yöneticisi sanan selim düşmanları çünkü selimden intikam alma duyguları kabarıyooo. Kendilerince haklılar ama yanılıyo olamazlarmı selimin gerçekten şirketle alakası yoksa sırf selime kıziyom diye bunca ky zararı için uğraşılırmı durum muhasebesi yapılmalı. Yada selim bu yapılanları hazmedemiyooo bana yar olmayan şirketin ne hali varsa görsün kyside ztside hepsi batsın deyip davayıda zaten geri çektiler şirketin önü açılacak o yüzden vurun abalıya vurun şirkete vurun bursa grubuna yoksa bunlar kervanı adam edecekler görevinizi tam yapmıyorsunuz diyen selimin yorumcularımı. Bence şık 2 daha gerçekçi.

4.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Fabrika abem milletin anlamadığı yada anlayıpta anlamamakta ısrarının sebebi dilim varmasada selimin taraftarlığı yanında yer almaları. Bu dava açılma zamanı ykb selim iken davanın geri çekilmesi belli bir süreliğine ykb zeynep zamanı. Şimdi volbor abem yine diyecektir belki kot dışı kot dışı onun yazma sebebi ky değil selimden yana kuyruk acısı var gibi ve ikili bir anlaşmazsızlıkları var yani selimle kan davalı gibi. Belki zamanında selimin yanında çalışiyordu bu bir ihtimaldir araları bozuldu selim bu volbor abemizi işten attı adamda geldi burda hıncını selimi şirketi ve hisseyi kötülüyor. Kendini teselli ediyor o yüzden artık ona bir sözüm yok. Ama gelelim diğeÅ• dava meselesine hissenin önü açılacak dendikçe yok olmayacak öyle diyenlerde bence selimin ağzından onun düşüncelerini yazıyor olabilirler. Selimde ablasıyla belki kozlarını böyle paylaşıyor. Vay ablam sen beni yerimden edersin bende şirketin önü açılsın diye davayı geri çekenlerden forumlardaki adamlarıma çamur at izi kalsın yorumlarıyla sizi itibarsızlaştıracam izlenimi veriyor olamazmı fabrika abem. Bence durum böyle.
    Sayın AB06SS volbor konusunda yazdıklarınız bir ihtimaldir. Olabilirde olmayabilirde. Forumlarda ss in adamları var mı? Bence var ama kimler bilmiyorum. Bizi 4 -5 yıldır oyalayan ss e olan düşmanlık ve kin ile gerçekten ss adamları birbirine karışmış durumda.yani gerçten ky olup şirkete kızgın olanlar ile ss in adamları birbirine karışmış aynı şeyi savunuyorlar. Hata burada zaten.

5. Davayı geri çekenlere çemkiren gerçek ky şapkasını önüne alıp düşünmeli. Bu şirketin yeni yönetim ile beraber kurtulmasını istiyorlar mı istemiyorlar mı. Yeni yönetime zaman tanınması gerekir mi gerekmez mi. Bana göre fesih davası açan ky o zaman doğru yaptıysa, şimdi geri çekmekle gene doğru yapmıştır. Davaya katılmayanlar olarak bizim söz söyleme hakkımız bu kadardır. Nihayi karar gene kendilerinde.

Birde hisse düşsede kağıda girelim diye ortalığı karıştıran bir grup olduğunu düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    terciye tere satmıyalım hem davadan çelilmeyi kabul edecek hem zorda olacak vede vekalet ücreti talep edecek güldürme beni frecell
    biz her şeyin fArkındayız gimdik duruyoruz vede kıvırmıyoruz vede 3 kuruş için kıvırmayı Allah nasip etmesin kebdi adıma

7. Hocam nasil okuyorsunuz cozemedim. Davayi geri cekenler icin vekalet ucretini ne diyor hocam... Yapmayin yine carpitiyorsunuz...

Davayi geri cekenlerden vekalet ucreti talep edilecek mi dedik???

Veya bu yazidan sadece o bolumumu okudunuz... Bakin bu ve diger yazida soyle diyor. Davasini geri cekenler icin mahkeme davanin gidisatina gore ya davaci lehine veya aleyhine karar verir diyor...Yani masraflari ve vekalet ucretini kimin odeyecegine davanin gidisatina gore karar verilir diyor

Yapmayin... Tere, tereci... Yazi burada avukatlar orada hocam yapmayin...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8. Dava geri çekilme aşamasında yönetimle görüşme yapıldı mı acaba ? Yoksa grup tamamen kendi arasında karar vererek mi geri çekti.

Sayfa 382/964 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •