Sayfa 382/775 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1. Ben ÇİN işinden huylanıyorum....Yoksa şapkadan ne çıkartıcak baskı yapıyorlar görüntüsünde...Bildiğin aracı kurumların günlük masrafını çıkardığı hisse olmuş Netaş....Akbil dolduruyorlardır ...) ytd

Alıntı Originally Posted by sanscent2020 Yazıyı Oku
    çok garip şeyler var.MB 'ndan firma başına 300 milyon kredi işi yüksek teknoloji şirketlerine öncelikle verilecekmiş..Netaş 500 milyon alsa ve kredi borçlarını zaman yaysa abad olur...Faizi enflasyon altında..Bu bile bir etki yapmıyorsa varın sonunu düşünün...Bir pislik var ama ne ?? ytd
    Netaş devlet teşviklerine başvurmaz ihale alacaksada ıhale yasagı cıkarır kendıne. MB oyuncak ettıler ya gidişat kötü hızlı kuruyan beton bulan bır teknolojı sırketıne yardım yapar

hisse alacak adam bulamıyor kendı calıp oynuyor 14.50 yapar gene rakamı aşagı gıderken baktı olmuyor. 13 lerı bekleyen cok kısı oldugunu gordu fıyatı sabıtte tutup bezdırmeye calısıyor...teknıye gore oynuyor

4. yine batılar malı Allah'ın cezaları...14.50 yi görürse satacağım bu pislik kağıdı...Adamı iyice bezdirdi...ytd

5. yok be birader teknik falan değil..Bu havalarda kağıdı götürmeyip de ne yapacak...şapkadan tavşan çıkacak hali yok en fazla kar eder ki bu da mümkün görünmüyor..ne yapacak arkadaşından ne ile şişirecek yelkeni..haber yok havadis yok...hiçbir halt yok..bence böyle düşünmemizi istiyor al sat yaparak malı basıyor..ytd

6. işte gerçek...20 altına tekrar götür...bence bu hisseye ceza gelmesi lazım..olacak iş deği..böyle bir mal veriş var mı ytd

7. İnvseting tubasın burada başka isimle varsın 3 Yıldır varım diyorsun sat dostum belki uğursuzluk sende! Çünkü sen 2017 gelmeden önce ben bu hissede çok güzel para kaznıyordum. Milletin ekmeğini bölme sat kağıdın önü açılsın bu adamlar götürmeyecekler burada herkes bunu kabullenmiş kimse satmaz hisseyi herkes bu kağıdın günün birinde 40-50-60-80 fiyatlara gideceği zaman hissede olmayı bekliyor. Biz eski borsacılarız 21 Haziran 2012 netaş 26.75 karel 2 bugün 15 Logo o gün 2 bugün 72 lira kimse Netaşı bu fiyattan vermez ! Hisse hareket çeken gruptan biri veya adamları da bu yazımı okuyorsa boşuna baskı yapmayın ben zaten bitmişim param pul olmuş her hisse her yatırım aracı karşısında yukarılara taşıyana kadar benden mal Çıkmaz ....

Alıntı Originally Posted by seko82 Yazıyı Oku
    İnvseting tubasın burada başka isimle varsın 3 Yıldır varım diyorsun sat dostum belki uğursuzluk sende! Çünkü sen 2017 gelmeden önce ben bu hissede çok güzel para kaznıyordum. Milletin ekmeğini bölme sat kağıdın önü açılsın bu adamlar götürmeyecekler burada herkes bunu kabullenmiş kimse satmaz hisseyi herkes bu kağıdın günün birinde 40-50-60-80 fiyatlara gideceği zaman hissede olmayı bekliyor. Biz eski borsacılarız 21 Haziran 2012 netaş 26.75 karel 2 bugün 15 Logo o gün 2 bugün 72 lira kimse Netaşı bu fiyattan vermez ! Hisse hareket çeken gruptan biri veya adamları da bu yazımı okuyorsa boşuna baskı yapmayın ben zaten bitmişim param pul olmuş her hisse her yatırım aracı karşısında yukarılara taşıyana kadar benden mal Çıkmaz ....

Sayfa 382/775 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •