Sayfa 382/900 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. şirketlerin patronları sahtekar, spk olanlara kör sağır olduğu sürece galip gibiler daha çok at koşturur bizim borsamızda.fetö,pkk çok büyük tehlike ülke için fakat bu tür kişilerde aynı oranda tehlikeli.çünkü insanları soyuyorlar ve de toplumsal gerilime yol açıyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Acemi3606 Yazıyı Oku
    Ya bu kodoş ayrılırkenki fiyatı75 felandı kodoş 75 satmıyor 50 den satıyor ey spk bırak şu kumarı oynatma uyuma insanın aklıyla dalga geçmeyin el insaf viçdan viçdansızlarr
    Bir haftadır birşeyler dönüyordu...Ama bu kadar adilik yapacaklarini asla aklıma gelmezdi....Ama hep bişeylerin döndügunu soylemeye çaĺisiyordum....Ama benide boğdu bu gemi...

3.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    bence kamilin piyasadaki olumsuz havası kağıtta öyle yada böyle güvensizlik oluşuturdu, çok oynak hareketlerde spk dan olası bir tedbir gelebilirdi.malum galip ağa ya herşey beleş olduğu için böyle bir yöntem izlenmiş olabiliri yani işi profosyonellere havale ettiler,muhakka perde arkasında gizli bir kar anlaşması vardır.yoksa kamil o paraya o kadar hisseyi devretmez.neyse biz ekmeğimize bakalım...beni biraz heyecanlandırdı bu durum..
    evet aynen böyle olabilir çok şikayet vardır spk ya bunlarda galiple yeni bir vurgun işine girmiş olabilirler

4. 0 67 ile aranızdayım neşer oluyor

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Dedimyaaaaaa bu bir DOLANDIRICILIK....

.Ben oleceğim günü bilmiyorum...Ama bende battım...

6. hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardır

belki birinin duası tutar hisse 1-2 tl olur
    yada 0,40-50
    zaman gösterecek

bende azıcık girdim bakalım

7. Takas ve kademe lütfen arkadaşlar

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 382/900 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •