Endeks 103.000 ini görecek. O zaman bizim kağıt 3.10 lara gelir. ALLAH sonumuzu hayretsin. Zararımız çok bakalım ne olacak.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Endeks 103.000 ini görecek. O zaman bizim kağıt 3.10 lara gelir. ALLAH sonumuzu hayretsin. Zararımız çok bakalım ne olacak.
Arkadaşım öncelikle sakin ol derim aynı şekilde ben de yüklü bir şekilde pozisyondayım hatta bugün 3,65 ortalama ile biraz daha aldım...şirkete güvenim tam sorun görmüyorum düşerse biraz daha alırım...
Tahtada şu an gedik kıyım yapıyor 2,5 milyon malı 800 bine düştü 4,30 lardan başladığı satışı sürüyor...şirketin hikayesi belli ve düşerken almak kazandırır düşüncesindeyim...eylül ayı ile birlikte 3.çeyrek fiyatlaması başlar ve taşlar yerine oturur...gedik'in gücü zayıflıyor sabırlı olun...
Borsada hisseyi çıkarken satacaksın düşerken kademeli alım yapacaksın ancak 3,10 fiyatlaması yapanlar işi biraz abartmış...
Gedik 2,50-4 arası devamlı aldı ve hisseyi taşıdı maliyeti 3,50'den aşağı olamaz bu rakamı baz alıyorum hadi olsun 3,40....
bugün iyi direndi bence. yarın önemli. düşüş devam ederse bulaşmam ama ışık görürsem alacağım var bu kağıttan. 3.65 den alım yaparsam eski sattıklarıma biraz ekleyerek 4.40 dan 4 e çekmiş oluyorum. aklımda hep şu soru var ama bu kağıt çok fazla primli
siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.
Yer İmleri