Bu çalkantı bitmez şahım. Daha yeni başladı. Çalkantılı yaşamaya alışmak zorundayız. 3 vakte kadar kağıdı 2 ye katlatan her kimse foyası meydana çıkacaktır.YTD.
Bu çalkantı bitmez şahım. Daha yeni başladı. Çalkantılı yaşamaya alışmak zorundayız. 3 vakte kadar kağıdı 2 ye katlatan her kimse foyası meydana çıkacaktır.YTD.
15.20 den verdiklerimi 14 den bana verin korkan varsa
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Secgili acemsah bendeniz 4 aydir hep yukari ivmeden gina geldi endeksin calkantisina yüz vermeyen bantasdan kurtulma vakti geldigini birazcik uyuma modunun ruha bedene iyi gelecegini DERIM 😬
14,04 den 200 lot aldım aşağı geldikçe 200 lot şeklinde toplarım bakalım.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Dji de 21 22 araligina gelmesi yuksek olasilik... ilk tepkiyide her zaman banka hisseleri verir.. f k larida cok dusuk...
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
Bizim hissenin endeksle bagi yoktur...endeks duserken cikabiliriz.. endeks yukselirken dusebiliriz...
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
Yer İmleri