Sayfa 383/802 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Kim ne derse desin bildiğin yoldan şaşma YTD
    Günaydın ortak paylaşımlar için teşekürler

2. ...Citi-Deutche deki(Sanırım) patron-spek mal stoğu 50 binlere inince ve de sosyal medyada oluşturulan pozitif piyasa algısıyla da görece ucuz kalmış fakir ama gururlu hisseye olan talebi canlandırdı.Alıcılar daha iştahlı bıyıklı stoğu eriyince hele,baskı da kalmaz düşüncesiyle.

3.  Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku
    ...Citi-Deutche deki(Sanırım) patron-spek mal stoğu 50 binlere inince ve de sosyal medyada oluşturulan pozitif piyasa algısıyla da görece ucuz kalmış fakir ama gururlu hisseye olan talebi canlandırdı.Alıcılar daha iştahlı bıyıklı stoğu eriyince hele,baskı da kalmaz düşüncesiyle.
    mecbur cıkacak heryerde konusuluyor artık dun demıstım

4. ...Şeker deki vatandaş elindeki oyuncak alınınca şakın ve panikle cuma sattığı malları 30 krs yukardan yerine koymaya çalışmış.

Ezber bozuldu tabi.

5. 5.90 lardan aldığım hisseleri 8.10 seviyelerinden verdim. Benden alan benden çok kazanır inşallah. Kalanlara bol kazançlar diliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,170
     Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku
    ...Şeker deki vatandaş elindeki oyuncak alınınca şakın ve panikle cuma sattığı malları 30 krs yukardan yerine koymaya çalışmış.

Ezber bozuldu tabi.
    sarı şekerim hadi bize gidelim bana şekerini ver:kahkah:
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    5.90 lardan aldığım hisseleri 8.10 seviyelerinden verdim. Benden alan benden çok kazanır inşallah. Kalanlara bol kazançlar diliyorum.
    eyvallah yolun açık olsun hayırlı işler

8.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    ank, kagidi kotuleyen yok. sen ne anlamak istiyorsan onu anla serbastsin..benim al veya vermem ihtimaldir..kesin bisey yok..burasi borsa herzaman ucu aciktir..
    kıvır kıvır çevir gazı yanmasın

o zaman kafandan geçenleri buraya yazma kendine sakla

heleki elinedeki kağıt durumuna göre hiç yorum yapma sırıtıyorsun hemen

bir insan ya siyahtır ya beyazdır ikisi birden olursan bizim orda ona başka birşey derler

Sayfa 383/802 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •