Ama doğruya doğru savaş ortamındayız bu ortamda sizin tarzınız bence de daha doğru.Paylaşımlarınız için ayrıca teşekkür ederim
Ama doğruya doğru savaş ortamındayız bu ortamda sizin tarzınız bence de daha doğru.Paylaşımlarınız için ayrıca teşekkür ederim
Evet.. savaş ortamı ve piyasada bollaşan hisse adedi oyun planını etkiliyor.. sabah 0.94 girişlileri 0.97 ye yazdım yukarı götürmek için yeterli katılım görmüyorum makinelerin parası bitti.. yarın yeniden bakarım. Gece uykusu önemli.. sağlıklı uyumak lazım, haber açısından zengin bir gece olabilir.. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Güzel ve hacimli bir kapanış oldu, inşallah bedelli sürecinde yaşattığı kayıpları kısa zamanda geri verir.
Tahta alıcılı.. Ahlatçı genelde iki gün üst üste almaz.. ben bundan sattım.. göreceğiz bakalım.
Yarın görüşmek üzere. YTD
Günaydın.. Ahlatçı standart piyasada yok, dün kim için aldıysa artık, iki gün sonra bakılır.. bakalım bugün piyasayı alış satış yönünde kimler domine edecekler.. şimdilik tahta hafif satıcılı ancak 0,96-0.97 bandında gücünü koruyor.. bol kazançlar..
Günaydın arkadaşlar.Daha baya yatarımız var ,sıkıntı yok,cezamız çok çekeceğiz el mahkum.
Aranızda en ağır ceza bende sizin zaten tahliyeler kolay))))))))))))Zaten sn tahminci müdürü ayarlamış escobar gibi kendine özel hapishane yaptırmış istediği zaman giriyor istediği zaman çıkıyor.
Ahlatçı davete sessiz kalamadı alıcı tarafta geldi.. A1 satıcı tarafta.. tahta alıcıya döndü.. 0.98 den işlem görmeye başladı.. 1.00 aşılırsa oyuna katılabilirim.. YTD
Yer İmleri