Sayfa 383/692 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Ama doğruya doğru savaş ortamındayız bu ortamda sizin tarzınız bence de daha doğru.Paylaşımlarınız için ayrıca teşekkür ederim

2. Evet.. savaş ortamı ve piyasada bollaşan hisse adedi oyun planını etkiliyor.. sabah 0.94 girişlileri 0.97 ye yazdım yukarı götürmek için yeterli katılım görmüyorum makinelerin parası bitti.. yarın yeniden bakarım. Gece uykusu önemli.. sağlıklı uyumak lazım, haber açısından zengin bir gece olabilir.. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

3. Güzel ve hacimli bir kapanış oldu, inşallah bedelli sürecinde yaşattığı kayıpları kısa zamanda geri verir.
    Tahta alıcılı.. Ahlatçı genelde iki gün üst üste almaz.. ben bundan sattım.. göreceğiz bakalım.
    Yarın görüşmek üzere. YTD

4. Günaydın.. Ahlatçı standart piyasada yok, dün kim için aldıysa artık, iki gün sonra bakılır.. bakalım bugün piyasayı alış satış yönünde kimler domine edecekler.. şimdilik tahta hafif satıcılı ancak 0,96-0.97 bandında gücünü koruyor.. bol kazançlar..

Günaydın arkadaşlar.Daha baya yatarımız var ,sıkıntı yok,cezamız çok çekeceğiz el mahkum.

Aranızda en ağır ceza bende sizin zaten tahliyeler kolay))))))))))))Zaten sn tahminci müdürü ayarlamış escobar gibi kendine özel hapishane yaptırmış istediği zaman giriyor istediği zaman çıkıyor.

7. Ahlatçı davete sessiz kalamadı alıcı tarafta geldi.. A1 satıcı tarafta.. tahta alıcıya döndü.. 0.98 den işlem görmeye başladı.. 1.00 aşılırsa oyuna katılabilirim.. YTD

8. Müdür tanıdık.. çıkarken cebime her seferinde yüzde 3-5 de koyuyor.. ama sanki fırsat kolluyor birgün karanlık odada denk getirip zindana atacak gibi bir hali var..
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aranızda en ağır ceza bende sizin zaten tahliyeler kolay))))))))))))Zaten sn tahminci müdürü ayarlamış escobar gibi kendine özel hapishane yaptırmış istediği zaman giriyor istediği zaman çıkıyor.

Sayfa 383/692 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •