Sayfa 383/999 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Viop - XXI

1. Düzeltmeler piyasanın sağlıklı işlediğini gösterir.
    Yatırımcıysanız etkilenmez,
    kumarbazsanız panik olursunuz.

ÖNLEMİNİ ALIRSANIZ ; Bugünlerde para kaybetmemek kazanç demektir UNUTMAYALIM arkadaşlar ..

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    aya sofya cami yaparlarsa artık esnaf orda tavla partilerinden başını kaldıramaz. Ayasofya için yurt dışından kaç milyon turist geliyor. Sen cami yaparsan ayağına kurşun sıkmış olursun. Turizm için ruslara nooolur vatandaşlarınızı gönderin diye yalvaran zihniyet bunuda hesaba katıyordur. İnşallah katıyordur.
    Bence cami kararı çıkma ihtimali %1...böyle bir kararı mahkeme siyasi onay olmadan alamaz..son gundem de nabız yoklama olarak kalır...hem bu işin bir çıkarı olacaksa bunu mahkeme kararına niye bıraksın, oyu mahkeme başkanına mi verecek halk.

Zor günler için kenarda bekler bu karar... ekonomi daha da bozulursa seçime doğru alırlar bu kararı.. sonra döviz yükselişi, kriz vs bu karara bağlarlar..bizi bitirmeye çalışıyorlar, vatan, millet, ezan edebiyatı yapılır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    sanki 200 milyon cezayı ben yedim o kadar rahatlarki işe bak.

Bir laf vardı ölmüş eşşek kurttan korkarmı bankalarınkıda o hesap.
    ]
    5 aylık sektör karı 27 milyar tl... senelik 50 milyarı geçer... 200 milyon dediğin yüzde yarım bile değil...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,269
    Blog Entries
    1
    Hagia sophia işine ruslar bakar diğerleri afaroz edilmiş dindir yani katolikler. Katolikler orası yıkılsa içten içe sevinir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Cümleten s.a bol kazançlar dilerim

Haydi biraz destek patlatalım

Arzular şelale 🐻🐻

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    tamamen kendi seçmenlerinin gazını almak için yaptıkları bir hamle...sanki memleketteki camiler hınca hınç dolu yer yok bir Ayasofya kaldı...hemen karşısında Sultanahmet camisi var...namazını kılmak isteyen orada rahatlıkla kılabilir...babam 5 vakit namazlı abdestli adam ben kendimi bildim bileli...hemen evlerinin 10 mt yanında cami var...babama sorardım daha salgın falan ortada yok yani 2-3 yıl evvelden bahsediyorum baba cami kalabalık oluyor mu diye...yok oğlum bir saf bile oluşmuyor bazen imam hiç gelmiyor müezzin kıldırıyor derdi...bizim evin yanında var cami boş tek tük gelen var onlarda çoğu yaşlı...yani tamamen seçim yatırımı bu hamle...

oysa orası müze olarak kalsa ülkeye turist çeken çok önemli bir yapı...

ne yapacaklarını şaşırdılar artık...sadece iktidarda kalmaya odaklanmışlar başka düşünülen bir şey yok...

bir arada seçim meydanlarında idam kararını getirsinler ben onaylarım diyordu...nooldu hiç ses yok...seçmene gazı veriyorlardı...isteseler hemen meclise getirir onaylarlar ama tık yok...seçim bitti üstü kapatıldı...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    aya sofya cami yaparlarsa artık esnaf orda tavla partilerinden başını kaldıramaz. Ayasofya için yurt dışından kaç milyon turist geliyor. Sen cami yaparsan ayağına kurşun sıkmış olursun. Turizm için ruslara nooolur vatandaşlarınızı gönderin diye yalvaran zihniyet bunuda hesaba katıyordur. İnşallah katıyordur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Viop olayına hiç girmedim. 82 binden bugüne burada kaç kişi viopta para kazandı. Viop daha çok stresli. Açığa satış olayına gir desen neyse de onada vijdanım el vermiyor.
    ooo hacı sen vicdan olayına girersen o iş olmaz.
    bu piyasa çakal piyasası. vicdana yer yok
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Ayasofya cami oldu.
    Olmasa da reis karar alır yine yapar. Dıj güçlere mahkeme kararını göstermek için danıştay kullanılacak. Daha önce danıştay bu talebi reddetmişti. Çünkü reis csmi işine karşıydı o zamanlar. Kominist rusyada biz hep bu taktikleri kullandık. Her yaptığımızı hukuka uydurduk. Çok da güzel günlerimiz olmuştu sibiryada

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 383/999 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •