Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 384/934 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 7586 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar atladığınız bir nokta var. Bu şirketin ciddi bir cirosu var ve bu cironun yarısı da yurt dışı satışlarından geliyor. Ayrıca finansal borçları yok denecek kadar az. Zaten bedava değerden işlem yapıyor. Kusura bakmayın da sizinki ruh çağırmak gibi bir şey. Tartışmak için yazmıyorum, sizi de anlamaya çalışıyorum, fakat anlayamıyorum. Bistteki hisselere bir bakın, daha önce de söylemiştim, tekrar söylüyorum. Hisse söyleyin, söylediğiniz hissenin çekap sonuçlarını önünüze getireyim. El insaf, insan kendi bacağına sıkar mı. Mehmet amca ayrılmış, sebebi de açıkça belli. Diyor ki; Hissedar sıralamasında 4. sıradayım, beni nasıl 7 kişilik yönetime almazsınız diyor. Ben insan değil miyim diyor. Onların dediği de şu; "Mehmet amca sen bilirsin, işine gelirse."
    Sn. İzci Aneleyi check-up a sokar mısınız lütfen
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar atladığınız bir nokta var. Bu şirketin ciddi bir cirosu var ve bu cironun yarısı da yurt dışı satışlarından geliyor. Ayrıca finansal borçları yok denecek kadar az. Zaten bedava değerden işlem yapıyor. Kusura bakmayın da sizinki ruh çağırmak gibi bir şey. Tartışmak için yazmıyorum, sizi de anlamaya çalışıyorum, fakat anlayamıyorum. Bistteki hisselere bir bakın, daha önce de söylemiştim, tekrar söylüyorum. Hisse söyleyin, söylediğiniz hissenin çekap sonuçlarını önünüze getireyim. El insaf, insan kendi bacağına sıkar mı. Mehmet amca ayrılmış, sebebi de açıkça belli. Diyor ki; Hissedar sıralamasında 4. sıradayım, beni nasıl 7 kişilik yönetime almazsınız diyor. Ben insan değil miyim diyor. Onların da dediği şu; "Mehmet amca sen bilirsin, işine gelirse."

Sn.İzci zaten şirkete güvendiğimiz için yıllardır buradayız...Hani bıkmadan usanmadan yavrumuz gibi elimizde büyüdü..Biz sadece yapılan yanlışlıkları dile getiriyoruz...Hani Silverline Türk Patent Enstitüsü’nün Tanınmış Markaları Arasında Yerini Almış bir firmanın artık şark kurnazlıklarına yerinin olmaması gerektiğini dile getiriyoruz...Dürüstçe ve etik olarak çalışıp ortakların hakkını koruması gerekir diyoruz...Artık Büyük firma olmanın gerektirdiği davranış ve eylemlerde bulunması gereğini belirtiyoruz...Tıpkı KOÇ Grubu gibi (bana göre En dürüst ve etik çalışan gruptur) çalışanını, müşterisini ve yatırımcısını göz bebeği gibi bakmalı diyoruz...Yanlış mı diyoruz?...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3. Sn.izci şu anda silvr gibi 2. Kağıt yok bunu herkes biliyor zaten kimsede gitmeyi düşünmüyor. Satış senaryosunun anlamsizligi milletin kafasını karıştırıyor doğal olarak arkasında bişeyler arıyor herkes. kağıt nasıl in çık yapıyorsa normaldir forumun da tansiyonu in çık yapacaktır. Ama bunlar doğum sancısı olacak inşallah. Temkini elden bırakmadan izlenmeli bence gördüklerimiz sadece fragman diyorum ben.ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

arkadaşlar bende kafamdan bir senaryo oluşturayım...şimdi meçin pazarlamadaki payı %20 ,silverlinede ise %5,6 civarı idi...meç onları rahatsız edince karı artık meçin payının az olduğu silverlineye kaydırmak istediler..adama da yönetimden bir hak vermediler...

bu durumda meçin pazarlamadaki %20 lik payını etkisizleştirmek için ileride bir birleşmeyi deneyebilirler veya karın büyük bir kısmını artık meç in payının az olduğu silverlineye taşımayı düşünürler...

meç de bu durumda tamam madem beni istemiyorsunuz o halde bende artık silverlineden çıkıyorum diyerekten satış kararı vermiş olabilir...tabi bu kararı göstermelik vermiştir çünkü normalde yüklü satışlardan sonra hisseler çok düşerler ama borsadaki silverlineye bakıldığında tersine çıkıyor...bu durumda meç aslında silverlinede daha güçlü olmak için belki de bir kaç ayrı kişi adına hisseyi topluyordur...

şirket yapılanmasını bitirdikten sonra ve artık karları pazarlamadan değil de silverlinede göstermeye başladıkları bir anda meç bir bakmışsınız ortaya çıkmış ve kendi adına hisseleri toplamış vatandaşların tüm hissesini kendi adına geçirdikten sonra belki de (yönetimde söz sahibi olacak şekilde , ki bunun oranını şu anda bilmiyorum)silverlinedeki payını %20-30 lara çıkararak en büyük ortak oluverir...

o zaman da yönetimde ister istemez söz sahibi olacağından, daha önce kendisine yamuk yapan yönetimi hizaya koyup tekmil verdirir...
    Son düzenleme : keko; 27-01-2018 saat: 10:26.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Citinin almış olması iyi değil mi? genelde böyle yorumlanırdı.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar bende kafamdan bir senaryo oluşturayım...şimdi meçin pazarlamadaki payı %20 ,silverlinede ise %5,6 civarı idi...meç onları rahatsız edince karı artık meçin payının az olduğu silverlineye kaydırmak istediler..adama da yönetimden bir hak vermediler...

bu durumda meçin pazarlamadaki %20 lik payını etkisizleştirmek için ileride bir birleşmeyi deneyebilirler veya karın büyük bir kısmını artık meç in payının az olduğu silverlineye taşımayı düşünürler...

meç de bu durumda tamam madem beni istemiyorsunuz o halde bende artık silverlineden çıkıyorum diyerekten satış kararı vermiş olabilir...tabi bu kararı göstermelik vermiştir çünkü normalde yüklü satışlardan sonra hisseler çok düşerler ama borsadaki silverlineye bakıldığında tersine çıkıyor...bu durumda meç aslında silverlinede daha güçlü olmak için belki de bir kaç ayrı kişi adına hisseyi topluyordur...

şirket yapılanmasını bitirdikten sonra ve artık karları pazarlamadan değil de silverlinede göstermeye başladıkları bir anda meç bir bakmışsınız ortaya çıkmış ve kendi adına hisseleri toplamış vatandaşların tüm hissesini kendi adına geçirdikten sonra belki de (yönetimde söz sahibi olacak şekilde , ki bunun oranını şu anda bilmiyorum)silverlinedeki payını %20-30 lara çıkararak en büyük ortak oluverir...

o zaman da yönetimde ister istemez söz sahibi olacağından, daha önce kendisine yamuk yapan yönetimi hizaya koyup tekmil verdirir...
    Sn.keko
    Madem karı pazarlamadan silverline a kaydıracaklar , MEÇ neden karı büyüyecek olanı elden çıkarmaya karar veriyor ? Bu işte bir terslik yok mu? Bu durumda tek bir ihtimal kalıyor ; o da sağ gösterip sol vurmak. Adam sadece haberle korkuyu köpürüp fiyatı düşürdü, hiç satış yapmadan, satışa başladığından beri ise ilginç bir şekilde fiyat yükseliyor. Üzerinde düşünülmesi gereken bir terslik var ortada.

şimdi hisselerini satış için kote ettiğinden beridir meç hisse daha çok alabilme imkanı mı yakaladı yoksa satma imkanı mı ?? bence ilk kote olduğu vakitte fiyat 2,55 seviyelerinde idi ...hisse ta 2,23 lere kadar düştü...bu düşüşler sırasında ve herkesin satmak için sıraya girdiği bir vakitte bence milyon lotlar toplama imkanı doğmuş iken kapta çıkan lot satış kararı ancak 500 bin-1 milyon aralığındadır...yani belki de sattığının iki üç katını toplamıştır..

bir çok ky nın bu satışlar ancak 2,00-2,10 seviyelerine kadar biter düşüncesi ile satışlar yaptığı ( ki bir ara benim de aklımdan geçti ) bir vakitte ilginçtir ki hissenin yönü yukarı döndü..bu yukarı dönüşlerde çoğu sefer endeksten daha iyi durdu ...buda bana göre bariz toplamaya işaret ediyor...

2,23 ten yukarı çıkarken çok az yatırımcı alışlar yapma cesareti gösterdi ki kendim dahi bu satışlar bitsin gerekirse diğer sermayemin yarısı ile alayım düşüncesinde idim...eminim ki bir çok yatırımcı da benim gibi düşünerek alımdan kaçındılar...ama bu bulanık ortamda bana göre birileri çok iyi hisse topladı...

gözlerimiz hisselerin satıldığını görüyor ama akıl ve mantığımız hisselerin toplandığını söylüyor...tamam kapta da açıklandığı gibi bir miktar satış yapılmıştır ama bu satışların kat be katı da alınmıştır ve bana göre bu alınanlar meçin yakın tanıdıkları adına toplanmıştır...meç yönetimin kendisine atmak istediği kazığı müsait bir vakitte onlara yöneltecektir...

bu sürecin sonunda bir gün gelecek meçin hisse adeti belki de %20-30 lara çıkabilir diye düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 384/934 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •