Sayfa 385/948 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by Vegas3 Yazıyı Oku
    Spk bülteni 19.00 dan sonra çıkıyor eğer yayınlanırsa. Artık çok bekledik, umarım haftaya kalmadan, bu bültende onay gelir.
    Bülten yayınlandı , yokuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    Bülten yayınlandı , yokuz

Bu hafta erken gelmiş. 1 hafta daha beklemek sıkıcı olacak fakat iyi yönden bakmak gerekirse, bu şekilde fiyatı biraz daha arttırabilirler temennimiz.

3.  Alıntı Originally Posted by Vegas3 Yazıyı Oku
    Bu hafta erken gelmiş. 1 hafta daha beklemek sıkıcı olacak fakat iyi yönden bakmak gerekirse, bu şekilde fiyatı biraz daha arttırabilirler temennimiz.
    Onaydan önce 3.5-4 arasında işlemler olursa onayla beraber hedeflerimize ulaşır

20 iş gününü geçmesine rağmen spk cevab vermedi.

4.  Alıntı Originally Posted by Vegas3 Yazıyı Oku
    Daha ağustos ortalarına kadar onay geleceğini düşünmüyorum açıkcası sıkıntı yok zaten beklemiyordum inan 2-3 hafta daha beklentim yok asla ytd dir..

5. bişi kalmadı zaten son 1 ay

6. Net turizm Net Holding birleşmesine onay vermiş Spk. Darısı bizim başımıza. Bilgisi olan var mi Net turizim birleşme prosedürü ne kadar sürdü.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    Daha ağustos ortalarına kadar onay geleceğini düşünmüyorum açıkcası sıkıntı yok zaten beklemiyordum inan 2-3 hafta daha beklentim yok asla ytd dir..
    Tespitinize saygı duyarım ama biliyorum sizde onayın erken çıkmasını istiyorsunuz, her hafta bu hafta diyoruz ama 28.07.2017 de mutlu sona ulaşıp hep beraber, tavanları izleriz. Bu kadar bekletmesi de anormal değil mi ? acaba bizdeki sabrı kırmaya çalışıyorlar herhalda, spk ile beraber.

8.  Alıntı Originally Posted by Vegas3 Yazıyı Oku
    Tespitinize saygı duyarım ama biliyorum sizde onayın erken çıkmasını istiyorsunuz, her hafta bu hafta diyoruz ama 28.07.2017 de mutlu sona ulaşıp hep beraber, tavanları izleriz. Bu kadar bekletmesi de anormal değil mi ? acaba bizdeki sabrı kırmaya çalışıyorlar herhalda, spk ile beraber.
    Temmuz 28 sonmu diyorsunuz sevinelimmi doğru bilgimi tahminmi

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 385/948 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •