Sayfa 385/1027 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    4 puanlık faiz artışı bile yaramadı.

yakın zamanda yine yaparlar.

oda yaramaz.

böyle böyle 35-40 a kadar gideriz.

Arjantin gibi.

imf gelene kadar .
    Türkiye'de mali politikalardaki rezerv Arjantin'e göre daha iyi. Eğer politikacılar mali gevşeme israrından vazgeçerler ise durum kolaylıkla toparlanabilir. Para politikasının da belirttiğiniz faiz oranlarına zorlanması gerekmez. Seçimlerden sonra sanırım mali sıkılaşma para politikasına daha fazla yardımcı olacak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Dolar ipini koparmış deli danaya bağladı yine.
    Merkez gelir bunun hakkından dermişim.
    deli danayı tesbit için ecnebi lisanı şart yoksa fark edilmiyormuş efendim..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    4/7 haziran haftasina 4.65 ++++ bandina girmezse bi sureligine cikacagim..ytd
    4.53 ort ile alinan 18 bin dolar 7 haziran mb para politikasi dogrultusunda persembe gunu cikilacak veya devam edilecektir; totalde 20 k idi; 2000 dolar bugun sattim..ytd

4. Ah dostum ahh, halbuki bu konularda hepimizden çok bilgi birikimi olan birisin.
    Anlayamadığınız bir şey var, bizim ekonomimiz sandığınız gibi toparlanacak bir durumu yok.
    O tren kaçtı, bu saatten sonra dediğiniz gibi kolaylıkla toplanamaz bu ekonomik gidişat.
    Haa birkaç yıl işin ehli bir ekip ile kemer sıkma politikası ile tarıma ve üretime dönersek olur.
    Bu bile çok ağır bir bedel Türk halkı için. Fakirleşeceğiz hep beraber çile çekeceğiz yıllarca.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Türkiye'de mali politikalardaki rezerv Arjantin'e göre daha iyi. Eğer politikacılar mali gevşeme israrından vazgeçerler ise durum kolaylıkla toparlanabilir. Para politikasının da belirttiğiniz faiz oranlarına zorlanması gerekmez. Seçimlerden sonra sanırım mali sıkılaşma para politikasına daha fazla yardımcı olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ah dostum ahh, halbuki bu konularda hepimizden çok bilgi birikimi olan birisin.
    Anlayamadığınız bir şey var, bizim ekonomimiz sandığınız gibi toparlanacak bir durumu yok.
    O tren kaçtı, bu saatten sonra dediğiniz gibi kolaylıkla toplanamaz bu ekonomik gidişat.
    Haa birkaç yıl işin ehli bir ekip ile kemer sıkma politikası ile tarıma ve üretime dönersek olur.
    Bu bile çok ağır bir bedel Türk halkı için. Fakirleşeceğiz hep beraber çile çekeceğiz yıllarca.
    Aman yanlış anlaşılmasın çile çekilmeyecek demedim. Kim kazanırsa kazansın acı reçete gelecek. Ama mali rezervde daha fazla alan olduğundan Arjantin seviyesine kadar zorlanmama ihtimalimiz var diye düşünüyorum. Venezüelle'nın kafası kesildi, Arjantin'in gözü oyuldu ise bizim de tek kolumuzu kesecekler gibi düşünün.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sn. rxpu rica etsem mali rezerv konusunu açarmısınız..benim aklıma zor durumlarda tarhana bulgur rezervlerimiz geliyor da ..

Ha birde makarna..

dün bugün borsadan çıkanalr dolara girer
    salı akşamı yeniden 80 kapılarına dayanırız
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dün bugün borsadan çıkanalr dolara girer
    salı akşamı yeniden 80 kapılarına dayanırız
    sn.ayhan53, siz başkentte hiç KKTC , Doğu Akdeniz, Doğalgaz, Ezrail, konuşmaları ve heyetlerini duyup görüyormusunuz ? Dövizin ateşinin faizle felan alakasının olmadığı, hatta faizleri direkt 35 lere çeksek bile maksadın hasıl olmayacağı söylentileri var. Körfez savaşında TBMM conilere vize vermemişti. Şimdi yine bu sistemin engeli istenmiyor olabilir. tek adam olduğunda 4 şeritli otobanda hız serbest olabilir diyorlar.
    benim aklıma pek yatmıyor, Milleti tanımayanların hüsnü kuruntusu diye düşünüyorum. Ya siz bir şeyler duyuyormusunuz ? Yoksa halen eve ekmek götüremiyormusunuz ?

Sayfa 385/1027 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •