Sayfa 385/1000 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Tek dertleri VİOP ta adam tokatlamak
    Ne uğruna ? rezervleri eriterek dış borç alarakmı çok yazık
    Sabit kur sistemi bu ülke için hep yıkım olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Bakan 3 5 tane KY doviz almasını dert edecegine üretim gibi konulara dert etse bugün çok daha iyi yerlerde olurduk

2. Erdoğan: Tutuklama tedbirinin ölçülü olması için adımlar atıyoruz

Erdoğan: İnternet erişim engelleme usullerini gözden geçiriyoruz
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Millet USD aldığı için USD yükselmiyor (öyle olsaydı bu kadar DTH ile çoktan 10 TL'yi geçmesi gerekirdi Sn. çokbilmiş)

Yanlış ekonomi politikaları sonucu eriyen/eriyecek varlıklarını korumak isteyenler güvenli liman olarak döviz ve altına yöneliyorlar.

Kişisel not: USD'nin düşmesine üzülmüyorum, birikimlerimi uzun süredir TL'de tutmuyorum (güven sorunu), bu yüzden her %1'lik düşüşünde alım zamanı %1 daha fazla aldığımdan benim için hiç sorun değil (Bu mantıkla alanların da zaten ortalaması max. 4,00 TL civarlarındadır).

Hatta bu ekonomi yönetimi için deniz bitip de onlar duvara toslayana kadar suni olarak daha da düşmeye devam edebilir; keza makyajlı ekonomik veriler ve taraflı ekonomi kanalları ile onların palavracı ekonomistlerinin yanlış yönlendirmeleri nedeniyle hala yatırımlarını güvenceye alamamış insanlarımız için de iyi bir alım fırsatı olacaktır bu durum...

4. 30 Mayıs Perşembe 14:33 TCMB BRÜT DÖVİZ REZERVLERİ 24 MAYIS HAFTASINDA 73,1 MİLYAR DOLARA YÜKSELDİ

30 Mayıs Perşembe 14:32 YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATLARI 24 MAYIS HAFTASINDA 316 MİLYON DOLAR ARTTI

30 Mayıs Perşembe 14:30 YABANCILAR 24 MAYIS HAFTASINDA 51 MN $'LIK DİBS ALDI, 96 MN $'LIK HİSSE SATTI

5.  Alıntı Originally Posted by hobi Yazıyı Oku
    Millet dolar alıp kendi ayağına sıkıyor. dolar alıp doların tl karşısındaki değerini yükseltiyor. sonra dolar çıktı diye herşeyi iki katına marketten pazardan satın alıyor. Dolarım yüzde 50 kar etti diye sevinip, kaşıkla alıp kepçe ile geri veriyor.
    Faize yatır parayı daha iyi. en azında sadece faiz haram diyip kendine zarar vermiş gibi düşünürsün.
    Millet dolar almazsa düşecek mi? Ben almıyorum mesela ama fiyatlar artıyor sap gibi kaldım TL de. Haramda yemiyorum mesela bana ne önerirsiniz ?

6. Bayram ertesi düşer dedik.
    Yok s400 falan filan..
    Dolar çıkar , hesabı..
    Yaaaa etkilemeyin garib gurebayi, ayıptır..

7. Dediğim noktadan ufak tepti şimdilik

Ekran Alıntısı.JPG

Sayfa 385/1000 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •