Sayfa 385/1003 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Mesela NNF'nin 1 ve 3 aylik getirileri mevcut.Bakiyorum UPH, GMR gibi fonlarin epey gerisinde kalmis.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Mesajımı yanlışlıkla sildim. Para piyasası fonumuzu sattık ve tekrar aldık ve fonumuz bozana kadar stopajsız oldu. 31 mart sonrası da 61 bin liralık ekleme yaptık. Bu eklediğimiz kısımda %0 stopajlı mı olur. Eğer olur ise cüzi bir miktarda olsa bu tarihler arası alıp hesabı tamamen boşaltmadan ara ara para aktarıp çıkarırsak sonrası içinde %0 stopajla devam etmiş olur mu? Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Evet ama nnf de taşıyorum. Hala da başarılı buluyorum benim kriterlerime göre. Aylık ortalama %2 endeks üstü relatifini saglıyor benim için. Gayet yeterli şimdilik. Hatta bence piyasanın 3. en iyi hsyf'si olduğu kesin artık.
    Elimdeki 4 hsyf 'de de çok sıkıntı yok. En az 3 aylık düşünmek lazım. Trafikte geçtiğimiz şeridin tıkanması gibi fazla değişiklik iyi değil aslında
    Zaten uzun vadeli bozulma görüldü mü zor toparlanıyor. 3 yıl taşıdıgım mps'yi değiştirmem gibi. Hisselerdeki gibi temel nedenlere bakmak gerek. Yönetici değişikliği, strateji değişkliği vs. gibi.
    Hell hocam..NNF 3.en iyi hsyf kesin, derken kıstasınız nedir temelde ? Getiri oranı mi yoksa yüksek talep görmüş olması mi ?

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Mesela NNF'nin 1 ve 3 aylik getirileri mevcut.Bakiyorum UPH, GMR gibi fonlarin epey gerisinde kalmis.

Gmr fonunda özel bir durum var, gl1 ile aynı ekibin yönettiği fon ve yapısı itibarı ile bist 30 ve 100 dışı kagıtlara yatırım yaptığı için başarısının iyi hisse secmekten ziyade konjüktürel olduğunu xtum kaynaklı oldugunu düşünüyorum. gl1 bist 30 ile gmr bisttum ile korele gidiyor yani.
    Uph'yi izlemek istiyorum biraz daha, son 1 ay hisse bazlı hareketler oldu, başarı mı şans mı emin değilim, bir süre daha bakacağım ben kendi adıma.
    Yani getiri ile birlikte şahsım adına başka şeylere de bakıyorum.
    Umarım çok daha iyi olur hepsi.

edit : gl1 yanlış yazmışım gaf olacak o fonun kodu
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Gmr fonunda özel bir durum var, gl1 ile aynı ekibin yönettiği fon ve yapısı itibarı ile bist 30 ve 100 dışı kagıtlara yatırım yaptığı için başarısının iyi hisse secmekten ziyade konjüktürel olduğunu xtum kaynaklı oldugunu düşünüyorum. gl1 bist 30 ile gmr bisttum ile korele gidiyor yani.
    Uph'yi izlemek istiyorum biraz daha, son 1 ay hisse bazlı hareketler oldu, başarı mı şans mı emin değilim, bir süre daha bakacağım ben kendi adıma.
    Yani getiri ile birlikte şahsım adına başka şeylere de bakıyorum.
    Umarım çok daha iyi olur hepsi.
    Hocam bilmedigim icin soruyorum.
    Gmr- Gedik portfoy
    Gl1 - Azimut
    Ayni kisiler tarafindan mi yonetiliyor?
    Saygilar.

6.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Hell hocam..NNF 3.en iyi hsyf kesin, derken kıstasınız nedir temelde ? Getiri oranı mi yoksa yüksek talep görmüş olması mi ?

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece getiri değil, günlük portföy dönüşümleri, günlük sapmaları, volatilitesi, türev kullanımı.
    Portföyü yöneten ekibi de tanıyorum. Nasıl hisse aldıklarını, genel perspektiflerini biliyorum. Başarı için çabalarını, iştahlarını biliyorum.
    Tabi ki çok subjektif , kişisel bir yorum bu. Bir sürü sevmeyen insan da var nnf'yi.
    Ama benim matematiksel bir çok kriterime göre, benim aradıklarımı, beklentilerimi şimdilik hem getiri anlamında hem başka alanlarda tatmin ediyor.
    Yarın , gelecekte ne olur bilemem elbette. Ben taşıyorum.

3. en başarılı fon genel bir tespit değil tabi ki, sadece benim fikrim.
    Herkesin fikrine saygım sonsuz.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Hocam bilmedigim icin soruyorum.
    Gmr- Gedik portfoy
    Gl1 - Azimut
    Ayni kisiler tarafindan mi yonetiliyor?
    Saygilar.

Çok özür dilerim gediğin birinci hisse senedi fonu. kodunu yanlış yazdım sanırım. gaf idi galiba kodu.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    trust biraz abarttın gibi. Bizim millet ne yaparsan yap tutucudur. Elindeki doları kolay kolay bozdurmaz. Bu artışla (zaten bu beklenti olduğu için dolar hafif hafif aşağı geliyordu) dolar yükselişi bir müddet engellenmiş oldu. Ne kadar sürer bilemem. Şimdilik durum bu. Şunu da unutma dolar düşşede alsak diyen bir kesim de hazırda bekliyor. Ama çok düşeceğini sanmıyorum.
    Yabancı girişi ve faiz artışı oldukça dolar düşer. Ben daha da düşeceğini hep söylüyorum, bunlar doların iyi zamanları. İsteyen tutsun isteyen satsın. Saçma sapan Hatalar yapılmazsa Dolar trendine girdi dolar benim gözümde artık. Ben uyarımı tekrar yapayım dostane.
    Bol kazançlar.

Sayfa 385/1003 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •