Şimdi yine yeniden haber akışı gerçekten birileri hedefleri için herkes piyon
...
Şimdi yine yeniden haber akışı gerçekten birileri hedefleri için herkes piyon
...
Bir kaç gündür Hindistan videosu izliyorum, özellikle ulaşım alt yapılarını yeniliyorlarmış, sadece yük trenlerine özel, şehirleri viyadük ile geçen, çift hatlı ve dingil başına 25 ton standartında çift katlı konteyner taşıyabilen hızlı yük treni hatlar yapılıyormuş. Trenler bir seferde 18 bin ton yük taşıyabiliyor diye anladım, bizde genelde 500-1500 ton arası diye biliyorum.
Şimdi de youtube'da bu video karşıma çıktı.
Videoda özet ile Emirates ve Qatar Airways için Hindistan rakip oluyormuş. Tata Grup Air India'yı satın almış, bir de Indigo varmış yüksek miktarda uçak ısmarlamışlar. Riyad Air diye bir şirket de kurulmuş, bölgede Etihad vs nedeni ile pazar bölüşülmüş, ellerindeki büyük uçaklar da sorun olmaya başlamış.
https://www.youtube.com/watch?v=yPalmsRUr3Y
Qatar & Emirates Are In BIG Trouble...
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
TL yi cokerttiler ne oldu
Şirketler yağmur gibi para bastı.
Gerçekten birşey mi basardi yok. İnsanların geleceği varlığı transfer edildi.
Ortada bir şey var mı yok..
Eee şimdi ne olacak peki gene mi cokertecek
Dayı bir 10x daha yapsın kiralar 100.000 200.000 mümkün mü değil
Gözü döner mi bilemeyiz
VOB yapmayın herseyinizi kaybedip borçlu kalırsınız hayatınız biter
Şöyle dayı kapıdaki ,10,000 TL olan 90 model Toros 100,000 oldu.. ne oldu 90,000 kar.
Epik
Epik değil mi epik.
Al sana milli gelirde artış roket
Pala niyeti bozsa 7 bine bassa kaç yapıyor %12-15 kayıp mı. Kayıp demeye bin şahit... Ama bu spek kağıtlarını en az %30-40 basarlar o curcunada. Vob tarafına hiç girmiyorum bile. Dikkatli olunması gereken bir dönem. Hangi hisseyi aldığınız, spot vob nerde işlem yaptığınız çok önemli. Vobçuların da çok kazanabileceğini sanmıyorum bu dönemde. 2 gün iyi 3 gün kötü dönmüş bakmışsın elde var sıfır, o da şanslıysan.
TL yi cokertip üstünde tepinenler ve vurguncular bu sizin eseriniz.. kiralar ve reel harcamalar halen geriden geliyor. VOB da soyacaksiniz diye eserinizle ovunun dayı.
Bence kimsenin umrunda değil. Herkes vurgununda gibime geliyor. Offf borsadan ne kaldırdık.
.... Gerçekler assagida. Bu düzenin eseri. Niye TL yi çökertti.. tam anlasilamadi...
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
İstanbul, Esenler’de ev sahibi ve kiracı arasında zam nedeniyle çıkan kavgada kiracı, ev sahibini defalarca bıçaklayarak öldürdü.
Türkiye’deki enflasyon krizi nedeniyle bu şekilde çok sayıda cinayet işleniyor.
Yer İmleri