Vay be neler olmuş kapatmistim ekrani şimdi çok canım sıkıldı
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be neler olmuş kapatmistim ekrani şimdi çok canım sıkıldı
bu ne ya ağlama duvarı yapmayın burayı,,,,,
yıllarca yazdık buralara,,,,
gelene verir,,, gidenden alır,,,,
Arkadaşım yıllardır benim gibi bu senettesin ama burda yazanların çoğu kumar olarak görüyorlar borsayı ama sabrın sonu bellidir buraya yazanlar bir hisse keşfedildiği zaman nasıl gerçek değerine ulaşacağını öğrenmemişler onlar istiyorki roket gibi gitsin öyle birşey yok borsa demek sabır demek eğer hissene güveniyorsan bekleyeceksin burası ağlama duvarı değil yatırım yeridir gerçek yatırımcı asla ağlayıp durmaz sabırla bekler ben Konya çimentoyu 8 sene bekledim 8 ₺ aldım 398₺ sattım ve derimodun bütün bedelsiz-bedellisine katıldım çok komik bir maliyetim var ve gerçek değerine yürüyen senedinde asla yoluna çıkmam sadece hedefime gelirse satarım yazdıklarım asla yatırım al sat değildir herkesin kendi aklı var
marbas kapanışta lotları gedik yatırıma devretti.. 12 bin civarı
sessiz izleyiciyim sn kilim.... hissedeki oyuncular yüklü malda hala çıkış yapmadı... almalarının hala nedini var diye düşünüyorum...
bu senette teknik ne kadar işler bilinmez.. 7.50 başlayan trend de ilk defa macd sat verdi 14 lerde... sanırsan bir süre dinlenecek.. bunun için dip arıyoruz.. sonrası yatay.. düşüşün hacimsiz olması da, para çıkılmadan senedi düşürüyorlar demek oluyor...
en son oyaktan çıkışlar vardı ondan ucuza kapatmak için çektiklerini düşünüyordum.. 30 40 bin çıvarı satıldı.. bu fiyatlardan satışı da durdurdu..
en kuvvetli desteğimiz 11.80 civarı
Resim atarmisiniz
kâğıdın 5,50 6-7-8-9-10 lerini gören biri olarak,,,,
13,34 kapanış güzel![]()
Yer İmleri