Sayfa 386/948 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    %20 payı var MEÇ'in silverline pazarlamada... Bu yüzden PAzarlamaya kar aktarmanın olacağını düşünmüyorum. MEÇ'e %20 kar dağıtmak isteyeceklerini zannetmiyorum... Onun yerine borsaya açık şirketi büyütmeye çalışacaklardır.... BENCE...
    MEÇ in pazarlamada karın ağrısı olarak devam etmemesi için 2 yol var.

1- MEÇ'in hisselerinin satın alınması.. Ki bu mertebeye gelmiş sıkıntının bu şekilde çözülebileceğini vakti zamanında bizzat yaşadığım %20 ortaklık hissesini satmanın zorluğundan dolayı düşünmüyorum

2-Pazarlama ile fabrikanın birleşmesi, şirketin büyümesi ve şu anda olduğu gibi MEÇ'in kalan hisselerini de kote edip ortaklıktan tamamen ayrılmasının yolunun açılması.. Buradaki sıkıntı ise Pazarlamanın değerlemesinin ve birleşme oranlarının tespitinin sıkıntısı... MEÇ bu süreçtede itirazlarla hukuki sıkınıt yaratacaktır...

BENCE...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, buradakilerin sıklıkla bahsetmiş olduğu Mehmet Amcanın kısaltması: MAC çıkıyor. Niye kendisine MEÇ diyorlar anlamadım gitti be abi.
    CEVAP:
    -İngilizcede MAC 'ın okunuşu MEÇ diye okunuyor da ondan, sanırım anlaşıldı.
    SORU:
    -O zaman, Sn. Kitapçı'nın okunuşu nasıl olur abi.
    CEVAP:
    -Koçum, adam zaten bizden tırstı ve şüphelendi, bizi MEÇ filan zannediyor, karıştırma şimdi defterciyi, kitapçıyı.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    %20 payı var MEÇ'in silverline pazarlamada... Bu yüzden PAzarlamaya kar aktarmanın olacağını düşünmüyorum. MEÇ'e %20 kar dağıtmak isteyeceklerini zannetmiyorum... Onun yerine borsaya açık şirketi büyütmeye çalışacaklardır.... BENCE...
    dostum meç in pazarlamadaki payı %20 ise adam neden kurul toplantılarında karın pazarlamaya aktarıldığından şikayet etsin ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Abi bu İZCİ fena matrak biri ben sevdim sen gerçekten şüpheleniyormusun spek , MEC .vs. diye
    Yok canım ben forumda son zamanlarda yazmaya başladım , bu kadar samimi bir yatırımcıya rastlamadım
    E o niye şüpheleniyormuşsun gibi laf sokuyorki
    Samimi ve içten dosdoğru olduğundandır , ben insan sarrafıyımdır, hisse sarrafı olma yolunda ilerliyorum düşe kalka
    E bugünkü işlemler için bir şey söylemeyecekmisin
    Yok söylenecek her şey söylendi , su akıp yolunu bulacak , kafam hiç olmadığı kadar rahat....YTD

5. Meç pazarlamadada çıkmadımı ortaklıktan ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

6.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Meç pazarlamadada çıkmadımı ortaklıktan ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben böyle bişey duymadım varsada süper olurdu bence

Nerden bakılabilir? ticaret sicil vs..

7. yok MEÇ abimiz ortaklıkta pazarlamada çıkmamış. Pazarlamanın sermayesi 25 milyona yükseltilmiş MEÇ abimizinde 5 milyon payı var. %20 net .

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum meç in pazarlamadaki payı %20 ise adam neden kurul toplantılarında karın pazarlamaya aktarıldığından şikayet etsin ??
    SILVERLINE pazarlama İstanbul ticaret sicile kayıtlı. Sicil no: 549979

Www.ticaretsicil.org.tr adresinden takip edebilirsiniz. En son sicil kaydı 17.04.2017 de yapılan genel kurul sonucu kaydı.

Şirket anonim şirket. Kağıt üstünde satış olmuş olabilir ama sicil kayıtlarına göre MEÇ’in %20 hissesi var. Bunu genel kurulda vekaleten temsil edilen oy oranından anlayabiliyoruz. MEÇ avukatını göndermiş diğerleri asaleten katılmış.

Sayfa 386/948 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •