Originally Posted by bdayım hıç belli olmaz belkıde uyanıklar satıyordur Dayı beni suphelendirme kim satıyor [emoji2]
şaka maka borsa 88 binlere geldi biz hala 110 üstündeyiz tutututututu
Originally Posted by komutan logar Dayı beni suphelendirme kim satıyor [emoji2] yok ben satıcı değilim al sat yapıyorum günlük buralardan benim satılacak malım yok komutan ytd.
Originally Posted by bdayım yok ben satıcı değilim al sat yapıyorum günlük buralardan benim satılacak malım yok komutan ytd. Dayı şaka yapıyorum. Patron bundan daha iyi toplama fırsatlari bulamazdı heralde belki istese bundan daha iyisini yapamazdı. Ama ne yaptı bilmiyoruz.
Originally Posted by komutan logar Dayı şaka yapıyorum. Patron bundan daha iyi toplama fırsatlari bulamazdı heralde belki istese bundan daha iyisini yapamazdı. Ama ne yaptı bilmiyoruz. şuan hem baskılıyor hem seyrediyor
bi senaryom var yazsam bana saldırır birileri ramazan uğraşamam oyüzden yazmıyorum
Dolar çanağını bir an önce tamamlamak icin yırtınıyor.
Originally Posted by komutan logar Dolar çanağını bir an önce tamamlamak icin yırtınıyor. 6.22 önemliydı onun altına inmeli yoksa 6.60 kaçınılmaz olur dişarılarda trump şe... yüzünden alkanlara boyanmış ben merkezden mudahale bekliyorum yapmalı bunu kısıtlı rezervlere rağmen yapmalı bunu rısk alarak
Forum Rules
Yer İmleri