Osimheni ve ayrıca ona ek olarak bir veya 2 kalbur üstü yabancı futbolcuyu transfer edecekse bunun finansal kaynağı ne olacak? Az paradan bahsetmiyoruz, 100-150 milyon eurodan bahsediyoruz.
Osimheni ve ayrıca ona ek olarak bir veya 2 kalbur üstü yabancı futbolcuyu transfer edecekse bunun finansal kaynağı ne olacak? Az paradan bahsetmiyoruz, 100-150 milyon eurodan bahsediyoruz.
27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.
Son bedelli ertesinde hissenin anormal derecede sulanmış olacağını ve tahtanın kağnı moduna gireceğini söylemiştim. Bana inanmadınız ama aynen böyle oldu. 2 milyar 160 milyon hisse var tedavülde, şirketin boyutuna göre hiç de az bir rakam değil bu.
27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.
Yabancı hakem olması gs in yararina. Geçen seneki fb maçında taraftarın maçı siksik durdurmasi gs in aleyhine olmustu. Uzun bir duraklamanin ardından kornerden gol yemiştik. Kaleci savunmanın dikkati tamamen dagilmisti.
Yabanci hakem bu tür hareketlerde maçı yarıda bırakır. Gs taraftarı geçen seneki gibi olmaz. Bi da gs nin işine gelir.
Okan duzgun kadro çıkarsın taktik vs den artık vazgeçtik..
Gs galibiyeti şampiyonluk açısından hisseye doping etkisi yaparsa harika olur.
Taraftar umarım gs aleyhine biseyler yapmaz
yarın bir tavan çekebilir. yatırım tavsiyesi değildir. +6 puan ve ikili averaj cimbomda. şampi diyebiliriz. fener ayağına gelen fırsati tepti.
Hiç birine tepki vermediki buna tepki versin,TH ne yazmıştı 1.75 hep onun yüzünden
Bir müddet böyle devam eder,eğerki tahtacı tamam deyip altına ateşi verirse çoğu arkasından baka kalır,şu anda bu bekleniyor,ama zamanı belli değil,tahminim eğerki seisi böyle giderse nisan olabilir hesabındayım ytd.
Evet haklısın Üstat. Benimki de bir temenni aynı zamanda biraz da latife idi zaten. Ama bir gerçek var ki o da şu ! cimbom şampiyon olduğu taktirde şampiyonlar ligine direkt katılma hakkı kazanıyor. Bu imkan hiç bir şey yapmasa bile ayak bastı parası olarak milyon euorların kasaya girmesi demek. Gruptan çıkamasa bile her şartta bu GS markasına ve futbolculara artı yazar. Ayrıca Icardi iyeleşmiş olacak, osimen büyük ihtimalle transfer edilecek, yunus ve kutucuda forvet olarak destek verince bence şampiyonlar liginde bu takım iş yapabilir. 5. yıldız takılıp bununla ilgili büyük lansman faaliyetleri ve büyük büyük sponsorluk firmaları ile anlaşılacaktır. 2025-2026 sezonunda da cimbom yine ligin en büyük şampiyonluk adayı olarak devam eder. Özetle tahtacı tıpış tıpış bu kağıdı götürmek zorunda kalacak er veya geç. yatırım tavsiyesi değildir.
TH az kaldı 175'e,ne kaldıki 10 puan bu işi halleder![]()
1.75 artık kesmiyor abi, bedelli sürecinde buraya inseydi tamam alırdım ama şu anki süreçte bu fiyat bana alım için cazip gelmiyor. GS nin şampiyonluğu kesinleşse hisse ne kadar prim yapar ki? An itibariyle GS zaten işi kotarmış gözüküyor. Şampiyonluk resmen kesinleşse bile ciddi bir prim yapacağına pek inanmıyorum. Hisse sayısı 5 katına çıktı son bedellide ve müthiş bir sulanma söz konusu. Kağıdın önünü kesen en önemli neden budur.
Yer İmleri