Sayfa 386/999 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Böyle söyleyin canımı alın, zaten % 100 yerli olmasına da gerek yok, çiziminin nerede yapıldığı da önemli değil, önemli olan bir yerden başlanması.

Benim Opel marka aracımda, Teklas marka Türk malı radyatör hortumları var, Alamanlarda hortum üretecek teknolojimi yok, fiyatı neresi işine gelirse, global rekabet bunu gerektirir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Yeni yıl yeni yerli ve milli zam yağmurlarıyla başladı. Çevremde o kadar aç fakir var yada ben onları buluyorum. Yardım yapmak için çalışıyor ama aynı zamanda sinirleniyorum. Cahillik beni sinirlendiriyor. AQP sine oy veriyor olabilir diye düşünüyorum. Alt Komşum bir genç bugün işsiz kaldı. Nereye gidiyor bu ülke. Hala yalama kanallardan kanal güzellemesi yapılıyor.

3. Yolcu karşılama pankartı paralı oldu İstanbul havalimanında .

Birde karşılama parası ve onun tuvalete girmesi de paralı olsun bence .

Sonuçta bedava dünyanın en büyük havalimanın kullanacak değil ya

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Habertürk te Canan Karatay hoca ve Ismail Tokalak hocalar var.

Tavuk döner kesinlikle yemeyin diyorlar. Döner firmalarından tehditler geldi canlı yayında hocaya (bendeniz de hayatımın son 12 yılı döner sanayisinde geçti. Tam mafyadır)

Kanada mercimek ve bakliyat türevlerini almayın kardeşim diyor. Bromür gazı basıyorlarmış nakliye boyunca. Direkt kansorojen. 3 kuruş pahalı da olsa Ceylanpınar , Siirt civarı üretilen mercimek yiyin dedi.

Müzmin şeker hastası olarak , gezen tavuk köy yumurtası yiyin , şeker hastalığınız geçer diyor. Bilmiyordum bunu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    hocanın dediği gibi beslenecek olsak bir şehidin halkına yetmez onun dedikleri yiyeceklerin üretim toplamı...eğer yeterli gelirleri varsa tabi.

bu hocalar bazı şeyleri biliyorlar ama dunyaya makro bakamiyorlar...

bu dünya nüfusunu en ucuz bir şekilde doyurmak lazım eğer barış istiyorsan.

herkesin yüz yaşına kadar yaşamasi gerekmiyor. ama aç insan bırakmamak lazım...

gezen tavuk yumurtası, yok gdosuz şu bu...pastırma yetim yiyebildiginiz kadar..

bir gün Canan hanımın kadın olduğuna bakmaz döver bu.millet

76 yaşındaymış Canan hoca. Hala hasta bakıyormuş. Canlı yayında lokanta restaurantcılar birliği başkanı Ramazan Bingöl den gelen mesajı okudu moderatör. Sizin yüzünüzden %30 tavuk dönercilerin cirosu düştü. Ne yapmak niyetindesiniz ? Ağır laflar da etmiş galiba , tam okumadı sunucu. Bu Ramazan Bingöl ü de bilirim. Çok ayrıntıya da girmeyeyim. Sektör içindeki vatanseverler anlar demek istediklerimi. Valla bu Canan hocayı giderek sevdim . Çatlağın biri diye bilirdim. %30 cironuz mu düşmüş. Ay çok üzüldüm çok üzüldüm , Allah daha beter etsin mealinde maytap da geçti.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    hocanın dediği gibi beslenecek olsak bir şehidin halkına yetmez onun dedikleri yiyeceklerin üretim toplamı...eğer yeterli gelirleri varsa tabi.

bu hocalar bazı şeyleri biliyorlar ama dunyaya makro bakamiyorlar...

bu dünya nüfusunu en ucuz bir şekilde doyurmak lazım eğer barış istiyorsan.

herkesin yüz yaşına kadar yaşamasi gerekmiyor. ama aç insan bırakmamak lazım...

gezen tavuk yumurtası, yok gdosuz şu bu...pastırma yetim yiyebildiginiz kadar..

bir gün Canan hanımın kadın olduğuna bakmaz döver bu.millet
    Neden sirketler gida uretiminde bu sahtekarliklari yapiyorlar? Cunku maliyetten tasarruf ediyorlar

Bu inanilmaz akil almaz gida ucuzlugu karsisinda nufus patlamasi yasadi dunya. Bugdaydan tutun domatese kadar 2. dunya savasindan bugune fiyatlara bakin reelde inanilmaz dusmus. Son 70-80 yildir dunya nufusu bu ucuz ve sagliksiz hormonlu ilacli antibiyotikli gida sayesinde patladi. Insanlar gidaya cok kolay erisiyor buda nufusun artmasinda onayak oluyor.

Eger ciftlik baligindan tut sahte bala yada antibiyotikli tavuga izin verilmese fiyatlar olmasi gereken seviyeye yukselse bu nufusu patlamasini bastan yasamayacaktik. Ama sirketler ve hukumetler ucuz bol sagliksiz gidayi sevdikce destekledikce cevre kirliligi hastaliklar ve nufus patlamasi onlenemeyecek.

Canan Karatay in dedigi hersey dogru ama uygulanmasi imkansiz. Turkiye nufusu 90 milyon desen hepsi dolasan tavuk istese bromus basilmamis tahil istese uretim yetmeyecek. Bastan bu nufus bu kadar artmayacakti. Hata orada

Gida teknolojisindeki ilerleme olmasaydi bastan gida hep pahali kalsaydi belkide Turkiye nufusu simdi 20 milyondu. Ne fabrikalar kirli sularini nehirlere akitacakti ne ilaclanmis tarlalardan akan sular denizlere gollere inecekti o baliklar olmeyecekti. Bu kadar cok termik santrale gerek kalmayacakti. Istanbul bu kadar buyumeyecekti.

Ama butun bunlar bos. Kuresel sermaye bunlari takmiyor daha cok kar istiyor. Hersey daha kotuye gidecek.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Dikkatli olmazsak aynısı bizim de başımıza gelecek!

The reason Chinese corporations are in Africa is simple; to exploit the people and take their resources. It’s the same thing European colonists did during mercantile times, except worse. The Chinese corporations are trying to turn Africa into another Chinese continent. They are squeezing Africa for everything it is worth.

https://www.zerohedge.com/geopolitic...ities-all-over
    hocam 10 yil gec kaldiniz

gecmis olsun

kapadokyadaki balona binme fiyatlari son 3 senede 180-200-220 dolar diye artmis

Sonra millet bunun TL yansimasi astronomik oldugu icin yerden bedava seyretmeyi tercih etmis.

bu sene yerden seyretmek 45 TL olmus.

Neden astronomik fiyat artisi olmus? Cunku Cinliler basmis ortaligi. 1 ay oncesinden rezervasyon yaptirmak gerekiyormus. Cin gazete ve internet sitelerinde kapadokya ovulup durunca sonuc ortada.

Hatta twitter da bir olaydan bahsettiler, Cinlinin teki rezervasyon yaptirmamis son dakika binmek istemis. 1000 Euro onerdigi halde kimse yerini vermemis.

Ne demis Konfucyus;

Alacati is very famous in China

Dusunsene Cin in nufusu 1,5 milyar. Bunun binde birinin binde biri ultrasonik 1500 zengin Cinli TR ye gelse sagdan soldan arsa toplamaya kalksa ne olur?

Sayfa 386/999 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •