Sayfa 386/691 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Sn. GP, aman yapmayın bir gariban tahminciyim ben.. dün yüzde 5 portföyüm vardı KLGYO da bugün hiç yok.. sırf muhabbet iyi, güzel insanlar var diye yazıp çiziyorum, hepiniz sağolun varolun..

Bu arada Sn.Hkm Afrika ya ayakkabı satma işi nasıl gidiyor? Ben ayakkabıcıya ortak olmuştum onun performansı bundan iyi gidiyor (DERIM)

Kozalaklar ile ilgili haber gelmişti, yargı süreci bitiyor devlete geçecekler diye.. İPEK de bugün pozisyon açtım bir miktar.. iki tavandan sonra düzeltmesini tamamlamış olabilir.. Siz de takibe alabilirsiniz isterseniz fırsat sunabilir..

KLGYO da tepki yükselişi sonrası kar realizasyonu oluyor.. bence sağlıklı yine yönünü yukarı çevireceğini umuyorum, 0.97 satışlarımı yerine koymak için fırsat kolluyorum.

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Sayın ortaklar,
    Sayın tahminciyi el üstünde tutun)
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Battık battık sn tahminci hem bunda hem de ayakkabı işinde)))))))))))

Nasıl oluyorsa sistem her yerde küçük yatırımcıyı batırıyor.Dolar faiz altın emlak borsa olay değişmiyor,aslında hep fakirleşiyoruz.

Emlak çatladı patladı diyoruz 20 yıllık hesaba bak misal onda da bir şey yok.Borsa en fazla 20 kağıt dışında al sat yapmıyan için hüsran.Dolar altın da aslında enflasyon bazında palavra.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Emlak çatladı patladı diyoruz 20 yıllık hesaba bak misal onda da bir şey yok.Borsa en fazla 20 kağıt dışında al sat yapmıyan için hüsran.Dolar altın da aslında enflasyon bazında palavra.
    Geçmiş 5 aylık ve tahmini önümüzdeki 5 aylık enflasyonu yenmek imkansıza yakın. 2020 deki “ reel getiriyi” sıfırlıyoruz

6. Tarla ve arsadan vazgeçmeyelim.. candır.. uzun vadede her yatırım aracını asgari 4 e katlar.. borsa vs eğlencelik işler.. burada işi rast giden yüzde 1 dir.. arazide yüzde 95..

7. Ahlatçı işi abarttı.. dün tuzak kurmuşlar.. ellerini son 1 saatte belli etmişlerdi..

8. AHLATÇI satış ortalaması 0.94, satışların yüzde 81 i AHLATÇI ya ait.

Sayfa 386/691 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •