Sayfa 386/993 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Reis faizi tek hane yapacaz diyorda bu vakıf katılım ne halt yiyorda 1.99 faiz pardon kar oranı istiyor hemide aylık

Degerli Musterimiz, Ihtiyaclariniz icin %1,99 kar orani ve 36 ay vadeye kadar tuketici finansmanlari Vakif Katilim'da! Detayli bilgi icin sizleri en yakin Subemize bekliyoruz. Bankamizdan SMS almak istemiyorsaniz RET yazip 3881'e SMS gonderebilirsiniz.
    RET yazıp 3881 yerine 3131 e mi gönderdiniz basganım.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün sp süpriz yapıp notumuza dokunmayanilir mi diyordum dün en son nebatinin yaptığı konuşmayı görünce la bunlar kimin eline düşmüş diyip 2 basamak düşürüre döndüm.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ne demiş en son.
    Kaçırdım galiba.
    Link varsa alabilir miyiz ?
     Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Ne dedigini kendi de bilmiyor? Anlayan çözen de henüz çıkmadı? Şifreli şekilde beni kurtarın diyor olabilir?

nureddin nebati: "neo klasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım günümüzde giderek ön plana çıkan davranışsal ekonomi ve nöro ekonomi ile daha fazla önem kazanmaktadır."
    bence bu cümleyi biz türkçe anlayamamışken ecnebi bunu ingilizce ye çevirememiştir notumuza bi etkisi olmaz zannımca

yazılanı okuyunca dedim nebati bunu ezberleyemez, video ya bakayım dedim, 10 kez önündeki metne bakıyor, belki bir kısmını da yanlış okumuştur. hani biz anlamadıkta kendisinin tek kelime anladığını sanmıyorum. sanıyorum tayyip in gözüne girmek için yaptı. tayyip de bizi oğlanda ne cevherler varmış, dedimi acaba.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,644
    Sterlin ve Euro atağa geçti,neymiş bunlar düşecekmiş,bu bizim ülkeye geçerli değil burası Türkiye RTE'nin yönettiği ülke,faiz harammm,orada nas var,ama çalmak,soymak serbest

5.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    yazılanı okuyunca dedim nebati bunu ezberleyemez, video ya bakayım dedim, 10 kez önündeki metne bakıyor, belki bir kısmını da yanlış okumuştur. hani biz anlamadıkta kendisinin tek kelime anladığını sanmıyorum. sanıyorum tayyip in gözüne girmek için yaptı. tayyip de bizi oğlanda ne cevherler varmış, dedimi acaba.
    oğlanda cevher var şefim 4. göçebe oyunlarını seyredin Türk yıldızları gösterisi de var

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    vay bankalar vay...

bankların döviz ticareti platformlarında muudi ordino girerek ,parasını tl'den dövize veya tersi yaptığında , iyi yerden limtli emir verirse ve piyasda ,hatta kendi platformlarında orası görülürse banka işlemi yapmayabiliyor ( çoğunlukla yapmıyor...)

ne güzel ticaret ahlakı ...

illaki muudiye askere aldıracak pozisyonlara kilitleyecek...

karlı pozisyonlar bankaya
    sorulan soruya banka der ki

KASA HER ZAMAN KAZANIR...

sen ne sanıyorsun

Erdoğan: Salgınla başlayıp, savaşla genişleyen küresel ekonomik kriz karşısında sergilediğimiz dayanıklılık ve gösterdiğimiz atılımlarla doğru bir yolda ilerlediğimizi ispatladık. Biz ne yaptığımızı, niçin yaptığımızı biliyorduk, nereye varacağımızı biliyorduk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Salgınla başlayıp, savaşla genişleyen küresel ekonomik kriz karşısında sergilediğimiz dayanıklılık ve gösterdiğimiz atılımlarla doğru bir yolda ilerlediğimizi ispatladık. Biz ne yaptığımızı, niçin yaptığımızı biliyorduk, nereye varacağımızı biliyorduk

Birazda rakamlar konuşsun.!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 386/993 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •