gs fena kazık attı hepimize,acı tecrübe oldu.sağlık olsun diyelim.
hikayesi güzel,umarım daha da güzel olacak.
delta haberi bu açıdan çok önemliydi.böyle bir kaç antlaşma daha olursa zaman için harika olur.deltadan iş kopartan ,her şirketten iş kopartır ayrıca.diğer önemli husus thy ile yapılan 15 senelik ikram anlaşması ve otel satışı halen rekabet kurulu onayı almış değil.olumlu yönde kısa vadede bir karar çıkarsa o da güzel olur.
yatırımın finansmanın izini sürdüğün için,takas takibin için,katkın ,desteğin için ben teşekkür ederim dostum.
Bu işler belli olmuyor bir çok faktör fikirleri etkiliyor, 3 TL den bir kağıt aldım 5 ten sattim , pandemiyle tekrar 3 e düştü ama karlılık artmaya devam etti hisse yükseldi dayanamadım 7 den aldım, geçen hafta 16 dan sattım çoğunu ama kafamda hala soru işaretleri var temel olarak ucuz yanlismi yaptım diye düşünüyorum, işin özeti kağıtlar elimde iken pahalı satınca gözüme ucuz gözüküyor ama tek bir hedefe odaklanmaktansa dönem dönem gir çık yapmak daha doğru gelmeye başladı.
yav tavan yapıyoruz gene kimsecikler yol 5-10 kişiyiz topu topu başka hissede olsa coşardı buralar![]()
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
bende dun almayı dusunuyordum delta haberıyle ası felan korktum yalan yok bugun aldım yarında guzel gıtcegıne ınanıyorum sayın mercek gubrede cıktı sonunda hayırlı olsun
Yer İmleri