Sayfa 387/656 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Evet bu cümleleriniz son derece doğru. Tahtaya çok girip çıkan var. Alan karı görünce dayanamayıp veriyor. Onlar gibiyim 1 Temmuz’dan sonra. Asansör gibi��. Bakalım bu yazıdan sonra ilk kim giydirecek ��
    sn. ciğerci
    bedeniniz kaç, tanıdığım bir terzi var. size uygun zegna kumaşından bi takım diktirelim

hissemizin maşallahı var,
    gözle görülür beklentiler yeni yeni fiyatlanıyor.
    daha bunun geleceği var, ufukta bekleyen beklentileri var.
    sanırım bol bol işlem yaparsınız bu gidişatla

2. Hep soylerim fonlarin hisse almasi guzeldir bu cikistada fonlarin etkisi azimsanmaz.

Ama eskiye baktigimizdada fon alislari oldu ve alip sattilar. Fonlar bile alsat yapiyor.Bu sefer insallah yapmazlar. Uzun sureli tutarlarsa iyi yoksa yine yerimizde sayariz.

https://i.hizliresim.com/M1L0pa.png

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. İsmail bey galiba bir ara emeklilik fonu 977.000 kadar olmuştu. Sonrası malum

5. Bugünkü dağılım

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

6. Maşallah artık herkes özelikle ky ler de trade yapmayı öğrendi.Ben de defalarca trade yaptim.Cogunda kar ettim.Burada ve diger forum sitelerinde yazılan her yorumu by ler ve spekler okuyor bundan emin olabilirsiniz. Bu vakitten sonra öncelikle vergi dairesi beyannamesine kadar hisse fiyatını pek düşürmezler çünkü trade yapmayı herkes öğrendi.Vergi dairesi iyi gelirse muhtemelen bilançoya kadar Yani Ağustosun onuna kadar yine fiyatı düşürmezler. Bilanço iyi gelirse biraz yukseltip satacaklardir ,cunku alanlar ne zaman satacak kari gorunce.kötü gelirse zaten hisse aşağıya doğru iki uc diple kendini kurtarmayacaktır. Uzun lafın kısası dikkatli olmakta fayda var.Cunku yarın hep tekerrür ediyor

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yarın tekerrürden ibarettir.

8. Tarih tekerrürden ibarettir ( nihayet doğru yazdim)

Sayfa 387/656 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •