Sayfa 387/864 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

1. Son 4 gundur acılıs fıyatının ılk kez uzerınde kapattık ve son ıkıgundur acılıs neyse o fıyattan kapattık. Bu durum yukarı yonlu bır iştahı gösteriyor. Yarın yada engec cuma yukarıya doğru uzun yesil barlar gorebılırız. Tabı yınede hısse sahıbı bılır.
    Asla ytd. Sadece teknık ongorudur.
    Bilim ve sanat, itibar görmediği toplumları terkeder. ( İbn-i Sina )

2.  Alıntı Originally Posted by MUTANT Yazıyı Oku
    Son 4 gundur acılıs fıyatının ılk kez uzerınde kapattık ve son ıkıgundur acılıs neyse o fıyattan kapattık. Bu durum yukarı yonlu bır iştahı gösteriyor. Yarın yada engec cuma yukarıya doğru uzun yesil barlar gorebılırız. Tabı yınede hısse sahıbı bılır.
    Asla ytd. Sadece teknık ongorudur.
    Uzun yeşil barları gormusuz 😊
    Herkese bol kazançlar.
    Yanlış anlaşılmasın burda ben bildim demek istemiyorum
    Sadece bazen bu hissede su hissede teknik işlemez
    Deniliyor bence temel kadar teknikte önemli bunu vurgulamak istiyorum. Hatta yükseliş gününe kadar bi fikir
    Sahibi olabilir siniz daha önce 14_15 ocağa dikkat çekmiştim o tarihten beri yukselisteyiz.
    Teknik analizi yabana atmayın derim.
    İyi akşamlar.
    Bilim ve sanat, itibar görmediği toplumları terkeder. ( İbn-i Sina )

3.  Alıntı Originally Posted by MUTANT Yazıyı Oku
    Uzun yeşil barları gormusuz [emoji4]
    Herkese bol kazançlar.
    Yanlış anlaşılmasın burda ben bildim demek istemiyorum
    Sadece bazen bu hissede su hissede teknik işlemez
    Deniliyor bence temel kadar teknikte önemli bunu vurgulamak istiyorum. Hatta yükseliş gününe kadar bi fikir
    Sahibi olabilir siniz daha önce 14_15 ocağa dikkat çekmiştim o tarihten beri yukselisteyiz.
    Teknik analizi yabana atmayın derim.
    İyi akşamlar.
    Bu tahtada teknik analiz işlemez diyenlerdenim. Yanlış anlaşılmasın ortak, her yoruma olduğu gibi sizinkine de saygı duyuyorum.
    Burada kastettiğim şu, teknik analize göre pozisyon açıldığında en az üçte ikisi başarılı olmalı ki diğer başarısız pozisyon zararını kapatıp kar edilebilsin. Aksi taktirde o tahtada teknik analiz işe yaramaz denir. Geriye dönük sistem testi yapabilirsiniz.
    Tabii tahta yapıcı karakteri tanıdıkça, tarzını öğrenip başarı oranı yükseltilebilir. Belki sizinki böyle.
    Bu konuda tahminlerinizi nasıl yaptınızı açıklarsanız daha faydalı olacaktır kanaatindeyim.

Size de iyi akşamlar, selamlar
    Herkes kendi bildiğini yapar, yapmalı. Başkasının dediğiyle gaza gelen neyde başarılı olur ki borsada olsun.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Emeklilik fonlarının kalan hisselerinin baskı amacı ile tutulduğuna inanıyorum, diğer ortakların dönüşte tekrar yüksekten almamalarını sağlamak için....

5. ekran yada telefon kırabilir insan..

6.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    ekran yada telefon kırabilir insan..
    pislik altına bulaşırsa altın değerini kaybetmez eninde sonunde değerini bulur, sabır.

Sayfa 387/864 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •