Dolar bazında tüm dipler görüldü.2001 ve 2008 dipleri hariç oralarin gorulmesini gerektirecek bir krizde ortada yok..nakis gibi işlediler. Günde bir kademe kademe.buralardan sert tepki gelebilir ,.bu fiyatlar da böyle bir hisse uzun süreli kalamaz. Yat.tav.degil.
Çok ağzı yanan var çoook. Birisiyle daha tanıştım. O da çok kötü.
Ya arkadaşlar insan evladı nasıl dayanır buna, 15 Temmuz 2016'dan beri düşüyor zıkkım kağıt. 2 sene oldu, bir gördüğümüz aralığı bir daha göremiyoruz. Bir kez atak yaptı, onda da devre kesici çalıştı.
Millet THY'de Kipa'da , TEKFEN'de orada burada göçtüler mi geçen yıllarda. Evet, ama adamlar 1 bilemedin 1,5 yılda toparladılar, geri aldılar ve kazandılar. Biz ne yapıyoruz? Habire dur buradan döndü dur şuradan dönecek... Son 7 HAFTADIR sürekli düşmüş be kardeşim. Buna hiç mi güven yok? Hiç kimse mi el atmaz. Lanet olsun bu kağıda mübarek günde ağzımı da bozdum
yatırımcısı twitter'da investing uygulamasında, hisse.net'de kendisine teselli arıyor yazılanlardan çizilendlerden bi ümitle. Şerefsiz herifler, mahvettiler kağıdı, ülke de çanak tuttu tabi.
Adamın anlarım 100 projesi olur, satamaz bu zamanda, eyvallah, bizde yok ki böyle, bu kağıdın günahı bu kadar değil. Aşırı aşırı fiyatladı ve fiyatlayacak da... YTD. Hele bu kağıt hiç ytd.
günaydın
bugün düşmeyi bırakıp bir kuruş yükselir mi acaba...
şahane gidiyor
1.08...
Deniz 5 bankı Araplara satmışlar.hala fonluyorlar hükümeti. bugün den sonra seçim yükselişi başlayabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
Aynı fakirdeyim bu hisse piyasa kaynaklı düşmedi bana göre. Yukarılardan toplayamadiklari hisseyi son bir sefer korkutup küçük yatırımcının elinden kapabilirmiyiz tüm dert bu.
Kanaatimce ikinci çeyrekte teslimatlar kara yansır ondan sonra işin şekli değişir. Bu fiyattan beleş hisse yok.
8 yıllık plan dahilinde almıştım beklerim sorun değil emekli olacagim daeğer o güne kadar hala kazamamışsak demekki bahtımız kötüymüş.
Türk Telekomu yani Avea yi borç veren bankalara satacaklarmıs.isbank da 1.5 milyar dolar vermiş. kelepir fiyata Telekom şirketine ortak olacaklar. Sırtı yere gelmez bu isbankin. Onun adını taşıyan bu GYO nun mu sırtı yere gelecek. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri