Sayfa 387/602 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    ABD'de Bidenin 1.9 trilyon dolarlık koronavirüs paketi Senatoda onaylandı.
    Yeni haftaya doping olacak mı?
    Ben piyasaların bu haberi çok olumlu karşılayacağı kaanatindeyim Esma hanım. Büyük bir boğa habercisi olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Quanticode Yazıyı Oku
    Ben piyasaların bu haberi çok olumlu karşılayacağı kaanatindeyim Esma hanım. Büyük bir boğa habercisi olabilir.
    İnşaAllah dediğiniz olur.Enflasyonu tetikleme korkusu yaşanırsa uzun vadeli bir yükseliş olmayabilir.

3. OZBAL 7.90 yakın destekle izlenebilir.YTD.

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Bir şirket düzenli olarak ciro, favok ve esas failiyet karını artırıyorsa eninde sonunda hakkettiği değeri bulacaktır.
    CEMTS Tamda buna benzer bir şirket. Onun için çok beğendim bir şirket. YTD.
    Bir şirketi alırken araştırın en azında yatırım yapmadan önce internet sitelerine girip inceleyin.

5. Esma hanım ENJSA yorumu alabilirmiyim teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    İnşaAllah dediğiniz olur.Enflasyonu tetikleme korkusu yaşanırsa uzun vadeli bir yükseliş olmayabilir.
    Evet doğru söylüyorsunuz Esma hanım, nasd** 100 endeksi son üç haftada 1,6 trilyon dolar değer kaybetmesi ve bu hafta senatonun 1,9 trilyon dolarlık yeni teşvikinin miktarları ayrıca ilgimi çekti. Eğer bilmediğimiz birşeyler yapılmazsa ki biz kyler olarak böyle şeyleri pek bilemiyoruz veya sonradan öğreniyoruz, enflasyon ve tahvil faizlerinin yükselmesi kaçınılmaz olur. Ayrıca teşvikten 300 milyar dolarının direkt olarak abd borsasına gireceğini okumuştum ama ne kadarı doğru çok bilgi edinemedim.

Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    ABD'de Bidenin 1.9 trilyon dolarlık koronavirüs paketi Senatoda onaylandı.
    Yeni haftaya doping olacak mı?
    Pazartesi ralli var desenize,,cuma abd endeksleri kapanışı belli etmişti.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

8. ALGYO TUPRS ve TRCAS yakından takibe değer buluyorum .Lütfen sizlerde kendi süzgecinizden geçiriniz.
    Benden bu kadar .
    Sakin kalıp elimizdeki malları kaptırmadan iyi şirketlerde sabrederek nisanın sonunda enflasyonumuz inişe geçeği beklentisini önceden satın alacaklar.Enflasyonda iniş emareleri hissedildiği anda ozaman uzun soluklu ralli başlatırlar inşaAllah.YTD.

Sayfa 387/602 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •