Sayfa 388/556 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. Mehmet Beyin ayrılmasına sizin adınıza üzüldüm arkadaşlar. Kesinlikle bakış açısı çok farklı bir adam. Hangi kuruma geçerse geçsin yorumlarını dinlemek isterim açıkçası.

İnsider her yerde var onu kafaya takan borsa yatırımı yapmasın. Hektaşta da oldu daha 10 gün önce..
    Tüm şirketlerde olur, kafanıza takmayın.

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Valla sevgili dostum; info aracı kurum olduğunu sadece müşterilerine değil ortaklarınada hatırlatmalı. Şeffaflık lazım; ayrıca şirketin bu handikapları çabuk atlatacağını düşünüyorum; bugün son saatlere kadar tahtayı takip ettim satmak için; satamadım tamahkarlık ettim.

Her şeyin hayırlısı.

Saygılar.
    Dostum tsbiki herşeyin hayırlısı bi baskı vardı bugün tahtada evet ams benim izlenimim işmeni de takip ettiği yönünde idi. O düşünce bu düştü yükselince tepki verdi, düştü buda düştü. Verhasıl mesela ben genel müdürün ayrılmasına değilde, gelende iyi olma ihtimali yüksek, bu şirket bir kişi ile yürümüyor sonuçta, şeffaflık ve hizmetlerin önemine dikkat ederim. Daha yeni bedelli ysptılar, etkilerini ilk çeyrekte tam göreceğiz. İleri götürmek için uğraşacakları kanaatimi koruyorum, kimse ayağına sıkmaz mecburen işlerini düzelteceklerdir daha iyiye

3. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (5 üye ve 5 ziyaretçi)

batu34, BarisYilmaz, Gueno_33, Rapmatic, RLC44

Sn. Barış Bey

Yılbaşı programı çok verimli oldu. İlgiyle takip ettim.
    Program aracılıgla da sizi de tanımış olduk.
    İsmen başlığına da bekleriz.

Selamlar

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

4. Önce viop payının ciddi düşmesi ardından Mehmet beyin görevden ayrılması.. İki olay bağlantılı muhtemelen.. Büyük müşterilerin kaçmasına Mehmet bey sebep olmuş olabilir yada Mehmet bey bırakacak diye dostları infoyu bırakmıştır..

Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Önce viop payının ciddi düşmesi ardından Mehmet beyin görevden ayrılması.. İki olay bağlantılı muhtemelen.. Büyük müşterilerin kaçmasına Mehmet bey sebep olmuş olabilir yada Mehmet bey bırakacak diye dostları infoyu bırakmıştır..
    Adam kendisi viop oynamayı bırakmıştır belkide patronda kızmıştır, yollar ayrılmıştır

6.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Adam kendisi viop oynamayı bırakmıştır belkide patronda kızmıştır, yollar ayrılmıştır
    Tek başına o hacmi yapmasına imkan vermedim ama neden olmasın

7. Şirketin yatırımcı ilişkilerine ulaşamıyorum bi türlü.

evet grafik son 10 güne girdi kulp sonrası kulpla birlikte W hareketi ilk hedef 9.5 tl. fincanın alt ust yuksekliği kadar.

dökülün malları alan alıyor yazdım bir daha yazayım ısmen grafiğini sıkıştırıp aylık yapın artık finalde bu daha yeni basliyor
    hareketine ağustos gibi ismeni yakalar görüşürüz.

Sayfa 388/556 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •