Sayfa 388/1003 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Cevap için çok teşekkür ederim Sn Hellistheothers..
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Sadece getiri değil, günlük portföy dönüşümleri, günlük sapmaları, volatilitesi, türev kullanımı.
    Portföyü yöneten ekibi de tanıyorum. Nasıl hisse aldıklarını, genel perspektiflerini biliyorum. Başarı için çabalarını, iştahlarını biliyorum.
    Tabi ki çok subjektif , kişisel bir yorum bu. Bir sürü sevmeyen insan da var nnf'yi.
    Ama benim matematiksel bir çok kriterime göre, benim aradıklarımı, beklentilerimi şimdilik hem getiri anlamında hem başka alanlarda tatmin ediyor.
    Yarın , gelecekte ne olur bilemem elbette. Ben taşıyorum.

3. en başarılı fon genel bir tespit değil tabi ki, sadece benim fikrim.
    Herkesin fikrine saygım sonsuz.
    SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    marmaranın serbet fonu umarım mac'ı yerinden etmez.
    Bence iyi haber değil benim gibi mac yatırımcıları için. Sonuçta konsantrasyon bölünecek. Umarım az etkilenir.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Cevap için çok teşekkür ederim Sn Hellistheothers..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben teşekkür ederim hocam selamlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun.
    Boşu boşuna strese soktular sizi de.

Gerçi bizim banka yarın dokuza kadar hiçbirini girmiyor.
    Yanlış anlaşılmasın. Bugünkü değer derken bu sabah yani 24.12.2020 tarihli değerinden bahsediyorum. O değer hala bu saate kadar girilmemiş. diğerleri girilmiş.

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Yanlış anlaşılmasın. Bugünkü değer derken bu sabah yani 24.12.2020 tarihli değerinden bahsediyorum. O değer hala bu saate kadar girilmemiş. diğerleri girilmiş.
    Oooooo sizinki gecikmede çığır açmış

6. Ok, sorunu çözdüyseniz

O zaman yapı krediyi önereyim, her fon alışının getirisini yüzde ve tl olarak gösteriyor
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Vegus merhaba. portföyümü kendim takip ederim. Her gün fonların tek tek fiyat değişimlerini getirilerini götürülerini excelde hesaplar tüm portföyün değerini günlük olarak bilirim. Banka verilerine ara sıra bakarım. ve hatalarını da buldum. Şu saate kadar fon getirisi girilmez mi? ama ooluyormuş.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Aynı gün, değerleri giren bankamı var?
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ıpv -0,12
    tdg -0,19
    tta 0,02
    tte 1,26
    ıpj -0,06

Sayfa 388/1003 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz