Sayfa 388/602 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Aranıza yeni katıldım, yaşım 19. DARDL ve OZKGY hisselerini uzun vadeli olarak elimde tutuyorum ikisinin toplam portföyümdeki yeri %34 civarında. DARDL yatırımları cirosunu 2'ye katlamasını sağlayabilir 1-1.5 sene içerisinde, OZKGY ise iskontolu oluşu, net borcun 0'a yakın oluşu ve dahi şirketin sadece kira gelirleriye 10 F/K'ya satılması bence uzun vadede güzel. Yatırım tavsiyesi niteliği içermez.

2. Sayın Hocalar INDES ile ilgili düşünceniz nedir. Kar dağıtımı yapacak sanırsam hedef fiyat sizce ne olur. Ytd

SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Cylrze Yazıyı Oku
    Esma hanım ENJSA yorumu alabilirmiyim teşekkürler
    4s.grafik güzel beğendim. 11.51 yakın destekle 11.74 üzeri kalıcılık sağlarsa önü açık. UV için güzel bir hisse. YTD.

4. cümleten iyi akşamlar

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    cümleten iyi akşamlar
    İyi akşamlar hocam hoşgeldiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    İyi akşamlar hocam hoşgeldiniz.
    hoşbulduk nasıl gidiyor çalışmalar bu hafta ne alalım ne satalım liste çalışmanı bekliyorum

7. İyi aksamlar hocam bugün TRT de yayınlanan Teşkilat dizisini izledim. Devletimiz ve Türk milleti için canını ortaya koyarak çalışan isimsiz kahramanlarimiza Allah yardım etsin

8.  Alıntı Originally Posted by tasarruf Yazıyı Oku
    İyi aksamlar hocam bugün TRT de yayınlanan Teşkilat dizisini izledim. Devletimiz ve Türk milleti için canını ortaya koyarak çalışan isimsiz kahramanlarimiza Allah yardım etsin
    amin amin amin ALLAH devletimize milletimize zeval vermesin

Sayfa 388/602 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •