KONYA ÇİM. 2023 SÜPER KAR AÇIKLADI !ORTAKLARINA TEMETTÜ VERMEDİ ! BU PARA NE OLDU BİLEN VARMI ? ŞİRKET'NE YAPMA YA ÇALIŞIYOR !!! BİLGİ SAHİBİ OLAN VARMI ?
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KONYA ÇİM. 2023 SÜPER KAR AÇIKLADI !ORTAKLARINA TEMETTÜ VERMEDİ ! BU PARA NE OLDU BİLEN VARMI ? ŞİRKET'NE YAPMA YA ÇALIŞIYOR !!! BİLGİ SAHİBİ OLAN VARMI ?
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne ugursuz bir kagitmis!
"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bu yıl eyül ya da son olarak ekim için büyüklerden birinden bedelsiz gelse iyi olur. Egeen, Konya, Bryat,...
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
tatil dedi sürttü gezdi tozdu yarın 2 eylül olunca yapışacak gelip kağıda!
Elinde değildir akşam serinliğinde üşürsün.
Eylül’den itibaren geceler hazindir, uzundur…
Attila İlhan
Yer İmleri