Sayfa 388/999 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Viop LVII

1. [IMG][/IMG]

Gelir mi 11,860'lara?

2.  Alıntı Originally Posted by vioptrader09 Yazıyı Oku
    Şimdi de halkbank dedikodusu
    Kaç aydır burada yazıyoruz seneryomuzu bazı arkadaşlar bize seneryo üzerinden laf çakıyorlar yazılarında şimdi bu bankaları yabancımı bu fiyatlara getirdi iddia eden varsa verilerde ve tv ve sosyal medayaya çıkan kurum çalışanları neden hala beklediğimiz yabancı gelmedi diye ağlıyor
    geçende yazdım biz yani yerel halkekonomik program satın alınıyor diye düşündük hep ama şimşeğin programını ve yol haritasını bilenler ama işin ÇİLEĞİ banka satışları 1 banka satışı spükülasyonu başlasın hepsi oyunun zinciri içinde gidip gelir katalizör olur has bademler balyesi sağlam olanlar banka ve holding bu yüzden aldılar hep , KKM yatan ilk paralar buralara girdi .Maliyetler çok aşağıda elemanların bu yüzden kedi fare oynar gibi bu sektörde oynuyorlar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Bozkurt reis kurbanda size geliyoruz eti sizin evde yiyeceğiz öyle karar aldık evde yatacak yer ayarla tamam mı

4. Son halka ırzlardan lilak ve koton alanlar ona atlayanlara uzun atlama yaptılar.

5. Geçtiğimiz yıl 818 milyar TL zarar eden Merkez Bankası'nın tüm çalışanlarına 4 maaş performans tazminatı verildi.

Başkan ve başkan yardımcıları 1 milyon TL performans tazminatı aldı.

fıkra bu kadar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Tv de seyrettiğin film ve dizilerin seneryosu olmasa o karekterler olur mu bak seneryo deyip geçme piyasayı teknik ve temel okuyan için önemli enstrümandır sahada daha rahat hareket etmeni sağlar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Vob bu piyasa için fazla sürekli dedikodu ile adam sikistirma sasani hektasi şimdi de akbanki..

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    saat 4 barı yeni dip yapmadı, yukarı kafa kaldırır gibi gözüktü vadeli, ilk tur pozsiyonları açtım.. 12050- 12070 aralığı pivot, günü bunun üstünde kapatıyo gibiyse pozisyon arttırım
    dün aldığım bankalar biraz prim yazdı, tutuyorum.. pivot seviye yine aynı 12.050 üstüne atıyor gibiyse pozisyonlara ekleme yapmayı planlıyorum.. satış gelirse yeni pozsiyon açmam eldekileri geri basmayı düşünürüm.. short açmayı düşünmem

Sayfa 388/999 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •