Sayfa 389/564 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Defter degerınden 5 kat yuksek fıatta bıze RTALB ı sattılar, - pıyasa fıatınında % 15 uzerınde bır fıatla sattılar.. buna kım karar verdı, ve bızım paramız ıle kar eden bır sırkete yukardan fıatlar ıle neden ortak olundu. bızım hakkımızı koruyacak SPK nerede,, dıkkat ettınız mı, işlem bitti, malum şahıslar yazmaz oldu ve tahsıslı onemlı degıl demeye başladılar. demekk ı bır yıldır sızın yazdıgınız hıcbırsey aslında onemlı degıl, çunku yazdıgınızdan berı dusduk. tahsıslı ılede gorevınız tamamlayıp kactınız.. HESAP VERIN GULERI YUKSEK FIATTAN NEDEN RTALBE ORTAK ETTINIZ ??

2.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Defter degerınden 5 kat yuksek fıatta bıze RTALB ı sattılar, - pıyasa fıatınında % 15 uzerınde bır fıatla sattılar.. buna kım karar verdı, ve bızım paramız ıle kar eden bır sırkete yukardan fıatlar ıle neden ortak olundu. bızım hakkımızı koruyacak SPK nerede,, dıkkat ettınız mı, işlem bitti, malum şahıslar yazmaz oldu ve tahsıslı onemlı degıl demeye başladılar. demekk ı bır yıldır sızın yazdıgınız hıcbırsey aslında onemlı degıl, çunku yazdıgınızdan berı dusduk. tahsıslı ılede gorevınız tamamlayıp kactınız.. HESAP VERIN GULERI YUKSEK FIATTAN NEDEN RTALBE ORTAK ETTINIZ ??
    anlık al satlar kardan çok zarar yazdırır , rtalb olsun güler olsun . ani dalgalanmalar azalmış yani kagıt durmuş gibi bundan sonra beklenti yükselicegi yönünde olur. bu yükselişten önce sert geri çekilme yapabilir her kagıtta olacak diye bir kural yok . ben bu geri çekilmeyi bekliyorum olmazsa 2.75 üstünden atlarım.aldıgım zaman en az 6 ay beklerim .williams indikatörü bu konuda çok iyi.yatırım tavsiyesi olmayıp kendi düşüncemdir.

3. Hedef holding halka arz edilecek. Guler e en fazla benzeyen sirket olduğundan bizim patron da 3 asagi 5 yukari bu şekilde düşünüyordur.

https://youtu.be/77RrFt2VADs

Yatirim kararlarımız acisindan Apara BloombergHT ve Ekoturk deki soylesilerinin izlenmesi gerektiğini söylemiştim.

Guler bu sermaye yapısı ile devam edemez. Önünde 2 seçenek var gibi.
    1 Ekimden sonraki süreçte GLRYH hisselerinden pay alımı yapması gerekli. Bu olmaz ise geriye tek seçenek kaliyor baska bir şirket ile birleşme.

.

4. 04 ocaktan başlayarak satış baskısı azalmaya başlamıştı .tam 23 mart 2021 endeksin etkisiyle dip yapıp dip seviyesinin 2 kat üstüne çıktı. 4 ocakta başlayan baskı hala azalmaya devam ediyor. böyle bir hikaye bekliyorum ytd.

5. Düşünsenize Milyar değerlere ulaşmış birden fazla şirketiniz mevcut, bu şirketlerinizin hepsi adeta para basıyor (karlılık olarak ) ve bu şirketin sahibi bir faninin sahip olabileceği her türlü maddi güce erişmiş (Allah hakkı ıle elde edene daha çok versin ) ve fakat şirketlerin durum değerlendirmesi yapılan genel kurula gelemiyor. ağzını doldura doldura yatımcısına ben bu şirketı bu rakamdan buraya getıremdım dıyor. ! sanki hırsızlık yapmış gibi köşe bucak kaçıyor, genel kurula çıkamıyor.. bu durumda bır ınsan utanmaz mı ? mesela ceo ların, genel mudurlerın, personllerın yüzüne nasıl bakıyordur ? mesele yönetıcılerı yuzune gulup arkasından uşlan yatırmcının karşısına bıle çıkamıyor demıyormudur ? biraz daha para kazanmak bunlardan daha mı onemlıdır, bızler yoksa bu yuzden mı fakırız ! mesela gulerın genel kurulu var gelecek mı ? hadı geldı ne dıyecek ? çok mu kazandım dıyecek ? nasıl kazandı ? karlı şirketlere bedellı ıle yatımcıyı sıkıştırdı. Birazcık ıletışıme önem ver sayın murat güler. bu şirketler artık dunku şirketler degıl, sana para olarak herşeyı kazandırdı , sende onlara ıtıbar kazandır.. sende dunku murat guler olma.. patron ol. sureklılıgı duşun.. İLETIŞIME ONEM VER ÖNEM VER !! sana ıtalynların bankacı kokenlı aılesı medici aılesının hıkayesinı okumanı tavsıye derım.

6. Düşünsenize Milyar değerlere ulaşmış birden fazla şirketiniz mevcut, bu şirketlerinizin hepsi adeta para basıyor (karlılık olarak ) ve bu şirketin sahibi bir faninin sahip olabileceği her türlü maddi güce erişmiş (Allah hakkı ıle elde edene daha çok versin ) ve fakat şirketlerin durum değerlendirmesi yapılan genel kurula gelemiyor. ağzını doldura doldura yatımcısına ben bu şirketı bu rakamdan buraya getirdım dıyemıyor. ! sanki hırsızlık yapmış gibi köşe bucak kaçıyor, genel kurula çıkamıyor.. bu durumda bır ınsan utanmaz mı ? mesela ceo ların, genel mudurlerın, personllerın yüzüne nasıl bakıyordur ? mesele yönetıcılerı yuzune gulup arkasından uşlan yatırmcının karşısına bıle çıkamıyor demıyormudur ? biraz daha para kazanmak bunlardan daha mı onemlıdır, bızler yoksa bu yuzden mı fakırız ! mesela gulerın genel kurulu var gelecek mı ? hadı geldı ne dıyecek ? çok mu kazandım dıyecek ? nasıl kazandı ? karlı şirketlere bedellı ıle yatımcıyı sıkıştırdı. Birazcık ıletışıme önem ver sayın murat güler. bu şirketler artık dunku şirketler degıl, sana para olarak herşeyı kazandırdı , sende onlara ıtıbar kazandır.. sende dunku murat guler olma.. patron ol. sureklılıgı duşun.. İLETIŞIME ONEM VER ÖNEM VER !! sana ıtalynların bankacı kokenlı aılesı medici aılesının hıkayesinı okumanı tavsıye derım.

7. HAYIRDIR BU NE HIZ ?? Guler yatırmcısından ne kacırıyorsunuz ??

adam ne kadar hızlı hareket edıyor tahsısılıye spk onay verdıkten sonra farkettınız mı ? hemen mkk bıldıırımde kayıt işlemi yapıyor. 30.09 kadar işllemlerı bıtırmeye calısıyor, ne oluyoruz ne bu hız, yangından mal kaçırma ?? kımı nerden kandırdında uyanmasınlar dıye hızlandın...yazdıklarımı tekrar paylasacagım. kımse dava yoluna gıtmesın dıyemı tahsıslıyı hemen mkk talebınde bulundun, paylasıyorum MAHKEME YOLU ACIK.. ONCE ŞIKAYET DE YAPIN. SPK VE CIMERE

8. Piyasada 21,50 den işlem gören bir hisseye, defter değerinin 5 katı yüksek fiattan tahsisli ile ortak olan, ve bu durumda bıle hisse fiatının % 15 üstü fiattan mal alan, % 99 halka açık güler yatırım holdıngın küçük yada buyuk, bireysel yada kurumsal yatımcılarının itiraz etme hakkı yok mu ? sen defter degerı 5 tl olan bır hısseyı nasıl olurda 24,32 tl den alırsın. ayrıca 24,32 tl den aldıgın hısse fiatı pıyasada 21,50 tl den işlem göruyor, bu durumu güler yatırımcıları hem SPK ya e devlet uzerınden hemde cımere şikayet olarak yazsalar ve ılaveten dava açma sürecine gitseler ne olur ? bendede bir mıktar guler var, bu durum kabul edılebılır mı ? dava açma ve şikayetler ses getırmez mı ? benım malıyetım çok yuksek olsaydı, ınanın hem spk ya yukarıda yazdıgım nedenlerden ötürü, hem cimere şikayet yazar. hemde dava aaçardım.. bir ustune ustluk dalga gecer gıbı guler yatırımcısının gonlunu almak ıcın hısse fıatını yukseltmıyorlar..MALIYETINIZ YUKSEK ISE ŞİKAYET VE DAVA YOLUNA GIDINIZ. ( defeter degerının 5 katı- pıyasa fıatnın % 15 uzerınde bır tahsıslıyı % 99 halak acık bır sırkette kıme sordunuz da yaptınız ?? kımın parasını verıp neden aldınız, bıreysel olarak bu tahsısılıyı kabul edecek bır dışarıdan ortak varmıdır ??

Sayfa 389/564 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •