Sayfa 389/790 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Kayyumlar bu .rus.. çocuklarından daha iyi yönetir arkadaşlar😊😊
    Değil mi kankaa🤔
    Canınızı uyandırın😅😅

2. Yok mu K.Y. bugün buralarda

3. Ben Tatil moduna girdim ortak...bakmiyorum ekrana...bahar aylari gev Gonul yaylari...8 milyon hissesi o unlu amcam dusunsun biraz amk... herkese iyi haftalar

4.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    Ben Tatil moduna girdim ortak...bakmiyorum ekrana...bahar aylari gev Gonul yaylari...8 milyon hissesi o unlu amcam dusunsun biraz amk... herkese iyi haftalar

Şairlik var mı sende kankaa

Bravo sana..

5.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    İkinizi de hatırlıyorum. Bir de zaphyros tabii. PGSUS benim borsada aldığım ilk kâğıttı. Yüklü bir miktarla (kendi çapımda) girdiğim kâğıtta borsa eğitimi de aldım bir bakıma. Pegasus'a 18 liraya satamadığım hisseleri kızgınlığın verdiği sabır ve inatla yaklaşık 28 liraya verdim. Bizim de aynı süreci yaşatırsa ona da aynı tarifeyi uygulayacağım. Geçen hafta 9 liraya satmaya hazırdım. Ama yaptığı hareketleri gördünüz. Benzer hareketler Pegi'de de kaç kere tekrarlandı. Sabrın sonu selamet... Türkiye'nin en çok gelir elde eden şirket sahibinin batacak hali yok. Devlet el koyarsa daha iyi, hızla yükselir.
    Aynen Katılıyorum. Örnek Koza Kozal

6. Hayırlı haftalar kankalar,
    Karar aldım, Bizim fiyatımız 9 TL yi geçmeden yazmayacağım..

7.  Alıntı Originally Posted by İstus Yazıyı Oku
    Hayırlı haftalar kankalar,
    Karar aldım, Bizim fiyatımız 9 TL yi geçmeden yazmayacağım..
    Haklısınız sayın Istus, yazmaya da değmiyor doğrusu. Anadolu'da "ar damarı çatlamak" diye bir deyim vardır, bu kâğıt sahiplerinin de adalet damarı çatlamış. "Bizim" demişler ya gerçekten onlarınmış, bizim değil.
    Yazmasanız da pasta eklemenizi bekleriz.

Sayfa 389/790 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •