Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 389/948 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Viop - XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yahu, yapmayın etmeyin...be konutu, ne arazisi.

Sene baßinsan bu yana hissede 4 milyar, bonoda 7 milyar çıkış var. Bu da MB nin rezervlerinden karşılandı.

Stok miktarındaki düşüşün çok daha fazla gözükmesi, hisse fiyatlarında dolar bazlı yaşanan büyük düşüş. Özellikle yabancının ağırlıkta olduğu bankaların durumu ortada.
    Cortlar duruyor mu cauti abey?

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Cortlar duruyor mu cauti abey?
    Niye durmasın, benim orta vade geçtiğimiz hafta carsamba sat vermişti. Düşüş yeni başladı sayılır.

Ayrıca pandemi sonrası üst sınır 120 bin dedik durduk, kolay kolay geçilmeyecek dedik. Twitter da, beyaz yaka topigimde çok yazdım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Niye durmasın, benim orta vade geçtiğimiz hafta carsamba sat vermişti. Düşüş yeni başladı sayılır.

Ayrıca pandemi sonrası üst sınır 120 bin dedik durduk, kolay kolay geçilmeyecek dedik. Twitter da, beyaz yaka topigimde çok yazdım.
    Evet topiğinizi de izliyorum. Tam nokta atış oldu.
    Endeks 80 bine geldiğinde alım önerileriniz vardı. 80-120 hareketini yazmıştınız.
    İlaveten altın da da çok tutarlı çıktı yorumlarınız.

Dönüş hareketi bence de yeni başladı. 1025 e kadar düzeltme bekliyorum .
    Siz daha mı radikalsiniz ?

4. Bugün borsanın düşeceğine binaen(normalde açmam) arçeliğe short açtım. Çünkü grafiği short değil.. ancak borsa düşüş serüveni olunca etkileneceğini biliyordum... 23.77 den açtım, satacağım rakamı da belirledim... hedefim 22.50 idi, hatta ordan tekrar longa dönecektim.. çünkü şu haliyle hala ucuz..(74 tl bekliyorum)
    1 saatlik periyodda inanılmaz gel-gitler yaptı hemde az buz değil ve sonunda 23.74 den stopladım.. yapıkredi robotu inanılmaz yanılttı...
    Aslında grafiği satta olsaydı, istinasız beklerdim.. sattıktan 1 saat sonra belirlediğim hedefe gelip üstünede 100 puan daha tepti..
    Rekor kırabilirdim ancak zamansal hata yaptım..

Bu hafta beklemeyi düşünüyorum, belirlenen hedeflerin üstüne çıkanları veya altına gidenlerin çizimini yaptım, beklemedeyim... burdan short açacak halim yok çünkü hızlı salınım yaptı hisseler, ya yukarı pullback yapıp tekrar aşşağıya gidecek, ya da yukarı trend devam edecek.. arceliği kaçırdık..
    Tavhl long açacaktım, haber geleceği belliydi ancak; arcelik motivasyonumu bozunca pozsuz girme kararı aldım, grafiklere rahat bakabilmek için..
    Takipteki hisselerde poz almak için bekliyorum.. stratejiler hazır..

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Ereğli bu gün güzel alım fırsatı verdi.Bende fırsatı değerlendirip biraz alım yaptım.

YTD
    Uzun vade için iyi, ancak kısa vade için erken gözüküyor... 8-9 lara tekrar tepmesi gayet normal..
    Onun başka bir sıkıntısı var.. bence önce o ortaya çıksın, ondan sonra alım yapmayı düşünebilirim..
    Tüpraş daha açık duruyor, zaten dayağı yedi...

6.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Uzun vade için iyi, ancak kısa vade için erken gözüküyor... 8-9 lara tekrar tepmesi gayet normal..
    Onun başka bir sıkıntısı var.. bence önce o ortaya çıksın, ondan sonra alım yapmayı düşünebilirim..
    Bilanço açıklanacak 1-2 gün için de diye biliyorum. Görüp almak bence daha sağlıklı.
    Alana bol kazanç tabi.

7. SISE de İŞ Bankası 6,5 milyon lot alım yapmış %69,34'e ulaşmış.

Daha önce yazmıştım durumu bıçak sırtı bırakmamak için alım yapıp birleşmeyi desteklediğini göstermesi gerekir. Birleşme sonrası %50 altında olursak onaylamayız demişlerdi büyük skandal olur o zaman.

Sabah şu şekilde haber vardı Matriks'de
    >>>>>>>>>

Şişe Cam Şirket Raporu (İş Yatırım)

Sayın MATRİKS HABER,
    İş Yatırım - Şirket Raporu: Şişe Cam
    Birleşme sonrası beklenen sinerjileri değerlememize yansıtıyoruz...
    T. Şişe Cam Fabrikaları için hedef fiyatımızı 6,70 TL'den 8,02TL'ye yükseltiyoruz ve AL tavsiyemizi koruyoruz. SPK'nın kısa süre önce birleşme işlemini onaylamasının ardından, birleşme sonrası beklenen tahmini sinerji etkilerini değerlememize kattık. Ayrıca, Botaş'ın 1 Temmuz itibarı ile doğal gaz fiyatlarında yaptığı indirimin etkilerini, Anadolu Cam'ın beklentilerimiz üzerinde açıklanan 2Ç sonuçlarını, ve kur tahminlerimizdeki değişiklikleri de bu not ile birlikte hedef değerimize yansıttık. Diğer iştirakler ile ilgili varsayımlarımızda (Soda Sanayii, Trakya Cam ve Paşabahçe), doğal gaz maliyetleri ve birleşme sonrası tahmini marj iyileşmeleri dışında önemli bir değişiklik yapmadık.

Birleşme işleminin Şişe Cam'ın değerini arttıracağı beklentimizin ardındaki temel sebepler . i) Toplam maliyetlerde tasarruf, ii) Sadeleşen yapı sonucunda karar alma mekanizmalarında iyileşme, ve iii) Artan halka açık piyasa değeri ve işlem hacmi ile birlikte MSCI endeksine dahil edilme ihtimali. Ayrıca şirket döviz bazlı gelirleri, defansif iş modeli, güçlü bilançosu, düşük borçluluk oranı, uzun döviz pozisyonu, ve düzenli temettü ödeme politikası ile içinde bulunduğumuz zorlu makro koşullara göre iyi konumlanmış durumda.

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
    www.isyatirim.com.tr
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. dolar 6,92 oldu tekrar. Sabah zor frenlenecek gibi görünüyor.

Sayfa 389/948 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •