Sayfa 389/990 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 7913 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Forumdaslari bilemem gerçi ama bana özür borclusun

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kk nu aday olduğu güne kadar eleştirdim.aday oldugu günden seçim gününe kadar ona oy vermek lazım diye onlarca yazı yazdım.hatta bu forumda bile ikna ettiğim küskün arkadaş vardı.senin ise kk son seçimi kaybettiği halde kk na tek eleştirin yok.hala chp nin başına dönse mutlu olacaksın.yahu sen yurt dışında yaşıyorsun kanada vatandasisin ,biz burda yaşıyoruz kumar oynama, risk alma, hata yapma lüksümüz yok ,tüm hayatı hataları da iktidar lehi ne olacak şekilde kk yapti.kripto AKP li gibi bir adam.sen öylesin demiyorum ama bu kk fandasligini bırak onla olmaz bu işler.
    Sizin gibi düşünüyorum kimseyi düşüncesinden ötürü yargılamam. Buradan tanıştığım bir çok arkadaş var çoğu CHP li ama düşünceleri farklı. Ben CHP li değilim henüz partim yok. Kk ya da kayyum gelmezse CHP ye verecem.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kk nu aday olduğu güne kadar eleştirdim.aday oldugu günden seçim gününe kadar ona oy vermek lazım diye onlarca yazı yazdım.hatta bu forumda bile ikna ettiğim küskün arkadaş vardı.senin ise kk son seçimi kaybettiği halde kk na tek eleştirin yok.hala chp nin başına dönse mutlu olacaksın.yahu sen yurt dışında yaşıyorsun kanada vatandasisin ,biz burda yaşıyoruz kumar oynama, risk alma, hata yapma lüksümüz yok ,tüm hayatı hataları da iktidar lehi ne olacak şekilde kk yapti.kripto AKP li gibi bir adam.sen öylesin demiyorum ama bu kk fandasligini bırak onla olmaz bu işler.
    Yurt dışındaki yurttaşlar oy kullanmıyor mu ?

Hasetinden iki de bir yurtdışında olmayı ş.refsizlik gibi anlatıyorsun.

1991 yılında burada iş buldum ve göç ettim, bunun nesi yalnış ?

Belki de Kanada'nın dünyanın en büyük süper enerji devi olması seni kahrediyor.

Bilemem, ama senden istediğim, benim özelimi değil fikirlerimi tartış.

Bir kişinin öznel koşullarını kaldıramayıp, 2 sene süreyle KK'ya sövmek nedir ?

Adamın tek suçu benim onu savunuyor olmam.

Ben, bu denli derin bir ruh hastalığına ilk defa şahit oluyorum.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Senin bana karaktersiz demene ne demeli.benim de tek suçum sana göre kk yi sevmemek.yazdim işte tüm düşüncelerimi. İkide bir lafım kk yi eleştirenlere diyip alakasız yere konuyu kk na getiren sensin.al buyur bir de ruh hastası demişsin.yahu doktor olan benim tanilari koyan sensin.kk senin dengeni bozmuş.birak bu kk fandasligini.bildigin insanların yararlandığı konulara yogunlas.bu kk dan kimseye hayır gelme di.bak sana diyeyim senin forumdaki değerini de en az üç seviye aşağı çeker.bizi onca yıldır reise mahkum edenlerden biri de bu kk.

Sayfa 389/990 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •